Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hergartz FCLEEVI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Muurila geeft een lange en hoge pass. Inworp. Uotila met de inworp. Painilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Painilainen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ruuhijärvi passt de bal in één keer door. Painilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska rent richting de bal. Painilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Painilainen draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Tervakorpi heeft problemen om de bal te vangen. Pitkäkangas is nu in balbezit. Tervakorpi rent richting de bal. Pitkäkangas onderschept slim de pass. Pitkäkangas draait met de bal, schiet en ... Pajuluoma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Vihriälä met een sublieme pass. Pitkäkangas is nu in balbezit. Pitkäkangas passt de bal in één keer door. Vaaranko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaaranko schiet op doel. Pajuluoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergartz 46%, FCLEEVI 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hergartz - FCLEEVI 0:0

46e minuut.
Painilainen speelt de bal door. Klungelig pakt Puska de bal. Pitkäkangas verovert de bal door een tackle van achteren. Vaaranko is nu in balbezit. Vaaranko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergartz - FCLEEVI 1:0

56e minuut.
Kulmala met de inworp. Pitkäkangas rent richting de bal. Pitkäkangas haalt uit met een fantastische trap. Vaaranko maakt een snoekduik en kopt de bal. Pajuluoma werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Kahri probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ruuhijärvi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Vihriälä is nu in balbezit. Vihriälä geeft een lange en hoge pass. Pajuluoma bokst de bal weg.

73e minuut.
Savelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Savelainen geeft een hoge lob. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska schiet op doel. Santakallio werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergartz 31%, FCLEEVI 69%.
FC Hergartz - FCLEEVI 1:0