Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jesuiitat FC Termites
Normal Tactiek 442
35% Balbezit 65%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 52.3
slecht Schieten uitmuntend
waardeloos Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen zeer goed


3e minuut.
Despaigne speelt de bal door. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati passt de bal in één keer door. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Suutala heeft problemen om de bal te vangen. Vati speelt de bal door. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. Parikka bokst de bal weg. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati haalt uit met een fantastische trap. Parikka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Tuomimäki is nu in balbezit. Ţugurlan geeft de bal voor. Klami controleert de bal met de borst. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Vati onderschept slim de pass. Vati geeft de bal voor. Tuomimäki probeert de bal met de borst te controleren. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
van der Wiel geeft een hoge lob. Berdešius rent richting de bal. Berdešius met een sublieme pass. Vati rent richting de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap. Parikka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klami kopt de bal weg. Salonkangas controleert de bal met de borst. Despaigne speelt de bal door. Vati probeert de bal met de borst te controleren. Vati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Despaigne geeft een lange en hoge pass. Berdešius springt en kopt de bal. Na een snelle pass probeert Sihvonen de bal onder controle te krijgen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ... Parikka bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:1

18e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan passt de bal in één keer door. Vati rent richting de bal. Vati geeft een lange en hoge pass. Berdešius maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Braum geeft een lange en hoge pass. Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai geeft de bal voor. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

20e minuut.
Gdeszyński met een sublieme pass. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius speelt de bal door. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Ţugurlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugurlan speelt de bal door. Vati speelt de bal door. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:2

26e minuut.
Berdešius onderschept slim de pass. Berdešius passt de bal met de wreef. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:3

31e minuut.
Despaigne rent richting de bal. Despaigne passt de bal in één keer door. Vati rent richting de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap. Parikka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:4

32e minuut.
Despaigne probeert naar een medespeler te passen. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel passt de bal met de wreef. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Laurila passt de bal in één keer door. Despaigne met een sublieme pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Parikka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:5

38e minuut.
van der Wiel geeft een lange en hoge pass. Sihvonen kopt de bal weg. Paakkanen rent richting de bal. Vati onderschept slim de pass. Vati schiet op doel. Parikka bokst de bal weg. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:6

40e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel geeft een lange en hoge pass. Vati springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:7

42e minuut.
Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati met een sublieme pass. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel. Parikka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:8

43e minuut.
Laurila bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurila passt de bal met de wreef. Vati is nu in balbezit. Vati heeft problemen om de bal te vangen. Vati schiet op doel. Paal! Parikka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Despaigne neemt de hoekschop. Vati springt en kopt de bal. Parikka bokst de bal weg. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:9

45e minuut.
Berdešius geeft een hoge lob. Klami bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati schiet op doel. Parikka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesuiitat 85%, FC Termites 15%.
Jesuiitat - FC Termites 0:10

46e minuut.
Vati passt de bal in één keer door. Despaigne is nu in balbezit. Despaigne passt de bal in één keer door. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Parikka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

49e minuut.
Klungelig pakt Kaarela de bal. Kaarela geeft een lange en hoge pass. Despaigne probeert naar een medespeler te passen. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klami bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:11

50e minuut.
van der Wiel passt de bal zonder na te denken. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan passt de bal in één keer door. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:12

52e minuut.
Vati onderschept slim de pass. Vati met een sublieme pass. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Sihvonen probeert de bal aan de voet te houden. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Sihvonen probeert naar een medespeler te passen. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel passt de bal in één keer door. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Sihvonen geeft een hoge lob. Inworp. van der Wiel met een snelle inworp. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Salonkangas probeert de bal met de borst te controleren. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Despaigne de bal. Despaigne geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Ţugurlan kopt de bal weg. Sihvonen rent richting de bal. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. Parikka bokst de bal weg.

62e minuut.
Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel. Klami probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laurila rent richting de bal. Laurila geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Rajaoja is nu in balbezit. Sárhidai onderschept slim de pass. Sárhidai passt de bal in één keer door. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Klungelig pakt Vati de bal. Vati geeft een lange en hoge pass. Sárhidai geeft de bal voor. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan met een sublieme pass. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:13

72e minuut.
Daar is Despaigne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Despaigne probeert naar een medespeler te passen. Vati rent richting de bal. Vati draait met de bal, schiet en ... Parikka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:14

74e minuut.
Siikaluoma heeft problemen om de bal te vangen. Vati rent richting de bal. Vati passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berdešius de bal. Berdešius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Despaigne geeft een hoge lob. Vati probeert de bal aan de voet te houden. Suutala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan onderschept slim de pass. Ţugurlan geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:15

78e minuut.
Despaigne kopt de bal weg. Klungelig pakt Vati de bal. Vati passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berdešius de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Daar is van der Wiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Wiel met een sublieme pass. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel. Parikka probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. Despaigne is nu in balbezit. Despaigne passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vati de bal. Vati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel geeft een lange en hoge pass. Vati is nu in balbezit. Vati geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kaarela geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Despaigne met de inworp. Vati kan de bal niet met de borst controleren. Vati geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Ţugurlan speelt de bal door. Suutala bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati onderschept slim de pass. Vati schiet op doel. Parikka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - FC Termites 0:16

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesuiitat 88%, FC Termites 12%.
Jesuiitat - FC Termites 0:16