Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaskas Potkijat team mäntylä
oma2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten average
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


13e minuut.
Lassila onderschept slim de pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muñoz Pérez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tammenoja is nu in balbezit. Tammenoja geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Maravilhas rent richting de bal. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Caapel is nu in balbezit. Merimaa verovert de bal door een tackle van achteren. Merimaa probeert naar een medespeler te passen. Räisäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Räisäläinen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Merimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Merimaa draait met de bal, schiet en ... Niinivirta probeert naar een medespeler te passen. Weiher geeft de bal voor. Kirjavainen probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Lassila onderschept slim de pass. Weiher is nu in balbezit. Weiher probeert naar een medespeler te passen. Merimaa is nu in balbezit. Merimaa haalt uit met een fantastische trap. Numminen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Merimaa rent richting de bal. Tuomikoski is nu in balbezit. Tuomikoski passt de bal zonder na te denken. Daar is Räisäläinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Räisäläinen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaskas Potkijat 44%, team mäntylä 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaskas Potkijat - team mäntylä 0:0

48e minuut.
Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez speelt de bal door. Tammenoja probeert naar een medespeler te passen. Maravilhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Maghiran is nu in balbezit. Inworp. Rita met een snelle inworp. Tammenoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammenoja geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Kirjavainen geeft een hoge lob. Weiher geeft een lange en hoge pass. Daar is Räisäläinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Räisäläinen schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

57e minuut.
Paakkarinen is nu in balbezit. Paakkarinen geeft een lange en hoge pass. Daar is Weiher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Räisäläinen rent richting de bal. Räisäläinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Weiher passt de bal zonder na te denken. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez geeft een hoge lob. Maravilhas rent richting de bal. Maravilhas draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Parrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Maghiran rent richting de bal. Maghiran geeft de bal voor. Kirjavainen kopt de bal weg. Antikainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Antikainen geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaskas Potkijat 34%, team mäntylä 66%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kaskas Potkijat - team mäntylä 0:0