Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manaattilaakson pallo FCLEEVI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Na een snelle pass probeert Painilainen de bal onder controle te krijgen. Tervakorpi kopt de bal weg. Valppu bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska rent richting de bal. Puska schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hautaviita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FCLEEVI 0:1

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hautaviita niet meer kan verder spelen. Kankare komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Painilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska rent richting de bal. Puska draait met de bal, schiet en ... Puistosalo probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FCLEEVI 0:2

19e minuut.
Valppu geeft de bal voor. Ampuja rent richting de bal. Ampuja probeert naar een medespeler te passen. Daar is Saraniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saraniemi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Pajuluoma trapt de bal weg. Huhtanen kopt de bal weg. Niemimäki is nu in balbezit. Karila is nu in balbezit. Karila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Pajuluoma met een harde bal richting middenveld. Huhtanen speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Kahri de bal onder controle te krijgen. Saraniemi rent richting de bal. Saraniemi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Niemimäki passt de bal in één keer door. Huhtanen speelt de bal door. Salakari is nu in balbezit. Puska onderschept slim de pass. Puska draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaattilaakson pallo 63%, FCLEEVI 37%.
Manaattilaakson pallo - FCLEEVI 0:2

48e minuut.
Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Harakka verovert de bal door een tackle van achteren. Harakka speelt de bal door. Painilainen heeft problemen om de bal te vangen. Painilainen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Suonperä bereikt de bal nog maar net als eerste. Painilainen verovert de bal door een tackle van achteren. Painilainen probeert naar een medespeler te passen. Harakka rent richting de bal. Harakka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Puska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Painilainen rent richting de bal. Puska rent richting de bal. Puska schiet op doel. Kankare maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FCLEEVI 0:3

80e minuut.
Mäkikyrö probeert naar een medespeler te passen. Karila bereikt de bal nog maar net als eerste. Tauriala bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Saraniemi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Uotila passt de bal met de wreef. Daar is Painilainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Painilainen passt de bal in één keer door. Puska rent richting de bal. Puska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaattilaakson pallo 63%, FCLEEVI 37%.
Manaattilaakson pallo - FCLEEVI 0:3