Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hergartz FC PONTO
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Ruuhijärvi speelt de bal door. Myllytie probeert de bal aan de voet te houden. Myllytie speelt de bal door. Vaaranko is nu in balbezit. Vaaranko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergartz - FC PONTO 1:0

30e minuut.
Oksanen rent richting de bal. Oksanen geeft een lange en hoge pass. Daar is Myllyvainio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vaaranko verovert de bal door een tackle van achteren. Vaaranko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergartz - FC PONTO 2:0

34e minuut.
Oksanen probeert de bal aan de voet te houden. Saarenpää is nu in balbezit. Saarenpää passt de bal met de wreef. Okkola rent richting de bal. Okkola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Paasikoski is nu in balbezit. Paasikoski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Talvenheimo de bal. Okkola onderschept slim de pass. Okkola schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

39e minuut.
Daar is Pyylampi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vihriälä rent richting de bal. Pyylampi maakt een afschuwelijke overtreding. Pyylampi krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pyhälahti met een sublieme pass. Oksanen kopt de bal weg. Pitkäkangas heeft problemen om de bal te vangen. Pitkäkangas haalt uit met een fantastische trap. Uronen kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergartz 42%, FC PONTO 58%.
FC Hergartz - FC PONTO 2:0

52e minuut.
Saarenpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenpää schiet op doel. Okkola rent richting de bal. Okkola schiet op doel. Santakallio maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

79e minuut.
Oksanen is nu in balbezit. Paasikoski onderschept slim de pass. Saarenpää speelt de bal door. Okkola is nu in balbezit. Okkola haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergartz 52%, FC PONTO 48%.
FC Hergartz - FC PONTO 2:0