Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaskas Potkijat Jesuiitat
oma2 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
37% Spel op eigen helft 63%
13 Doelpogingen 3
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.4 gemiddelde waardering 20.3
adequate Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Weiher passt de bal met de wreef. Daar is Rantanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantanen passt de bal zonder na te denken. Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiran schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Salonkangas met de inworp. Suutala heeft problemen om de bal te vangen. Weiher probeert naar een medespeler te passen. Kaarela is nu in balbezit. Kaarela geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Weiher bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiher passt de bal met de wreef. Rantanen heeft problemen om de bal te vangen. Rantanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskas Potkijat - Jesuiitat 1:0

13e minuut.
Weiher is nu in balbezit. Weiher probeert naar een medespeler te passen. Daar is Ukonmurto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ukonmurto geeft een hoge lob. Paakkarinen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Lassila rent richting de bal. Lassila geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Salonkangas met een snelle inworp. Rajaoja geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Šapurić passt de bal zonder na te denken. Rantanen is nu in balbezit. Rantanen passt de bal in één keer door. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Rantanen geeft een lange en hoge pass. Daar is Klami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskas Potkijat - Jesuiitat 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaskas Potkijat 38%, Jesuiitat 62%.
Kaskas Potkijat - Jesuiitat 2:0

46e minuut.
Rantanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Siikaluoma onderschept slim de pass. Rantanen begaat een overtreding. Rantanen krijgt een gele kaart. Siikaluoma moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Siikaluoma kan niet meer verder spelen. Teräsniska komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Suomela kopt de bal weg. Inworp. Ruuth met de inworp. Rajaoja is nu in balbezit. Rajaoja geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Ukonmurto probeert de bal aan de voet te houden. Weiher met een sublieme pass. Klami heeft problemen om de bal te vangen. Rantanen is nu in balbezit. Rantanen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ukonmurto is nu in balbezit. Ukonmurto passt de bal in één keer door. Rantanen rent richting de bal. Rantanen draait met de bal, schiet en ... Parikka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskas Potkijat - Jesuiitat 3:0

69e minuut.
Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiran probeert naar een medespeler te passen. Weiher rent richting de bal. Weiher geeft een lange en hoge pass. Rantanen bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Paakkarinen met een sublieme pass. Paakkanen is nu in balbezit. Paakkarinen begaat een overtreding. Paakkarinen krijgt een gele kaart.

77e minuut.
Rantanen met een sublieme pass. Weiher speelt de bal door. Gwiżdż probeert naar een medespeler te passen. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Tuomimäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiher onderschept slim de pass. Weiher geeft een lange en hoge pass. Rantanen is nu in balbezit. Rantanen schiet op doel. Parikka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Maghiran passt de bal in één keer door. Weiher controleert de bal met de borst. Weiher met een sublieme pass. Rantanen is nu in balbezit. Rantanen schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaskas Potkijat 37%, Jesuiitat 63%.
Kaskas Potkijat - Jesuiitat 3:0