Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jesuiitat Kaskas Potkijat
Normal Tactiek oma2
42% Balbezit 58%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 30.8
poor Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Maghiran met een sublieme pass. Suutala is nu in balbezit. Räisäläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Räisäläinen haalt uit met een fantastische trap. Parikka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - Kaskas Potkijat 0:1

2e minuut.
Siikaluoma speelt de bal door. Rajaoja probeert naar een medespeler te passen. Suutala rent richting de bal. Räisäläinen rent richting de bal. Räisäläinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Kaarela rent richting de bal. Tuomikoski verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomikoski passt de bal met de wreef. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran draait met de bal, schiet en ... Parikka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

32e minuut.
Šapurić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Maghiran de bal. Sihvonen is nu in balbezit. Maghiran onderschept slim de pass. Maghiran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Inworp. Weiher met de inworp. Tuomikoski is nu in balbezit. Tuomikoski geeft een hoge lob. Maghiran springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - Kaskas Potkijat 0:2

44e minuut.
Räisäläinen rent richting de bal. Tuomikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomikoski passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Maghiran de bal. Maghiran draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesuiitat 59%, Kaskas Potkijat 41%.
Jesuiitat - Kaskas Potkijat 0:2

48e minuut.
Lassila is nu in balbezit. Siikaluoma is nu in balbezit. Lassila maakt een afschuwelijke overtreding. Lassila krijgt een gele kaart. Siikaluoma moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Siikaluoma kan niet meer verder spelen. Teräsniska komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuomimäki is nu in balbezit. Tuomikoski verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiran rent richting de bal. Maghiran schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jesuiitat - Kaskas Potkijat 0:3

56e minuut.
Paakkarinen probeert naar een medespeler te passen. Rajaoja is nu in balbezit. Met opzet legt Gwiżdż zijn tegenspeler op de grond. Gwiżdż is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

69e minuut.
Suutala bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomikoski begaat een overtreding. Suutala raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaarela met een snel genomen vrije trap. Daar is Paakkarinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teräsniska is nu in balbezit. Teräsniska draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Räisäläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Räisäläinen met een sublieme pass. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran schiet op doel. Parikka probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jesuiitat 64%, Kaskas Potkijat 36%.
Jesuiitat - Kaskas Potkijat 0:3