Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Termites team mäntylä
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
16% Spel op eigen helft 84%
47 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.6 gemiddelde waardering 21.2
outstanding Schieten adequate
very good Passen weak
very good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Vati onderschept slim de pass. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan passt de bal in één keer door. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Klungelig pakt Vati de bal. Vati speelt de bal door. Niinivirta rent richting de bal. Berdešius onderschept slim de pass. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Gdeszyński geeft een hoge lob. Daar is Ţugurlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugurlan geeft de bal voor. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel. Numminen bokst de bal weg.

8e minuut.
Ţugurlan speelt de bal door. Ferreira Jaines rent richting de bal. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 1:0

10e minuut.
Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ferreira Jaines de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 2:0

13e minuut.
Vati heeft problemen om de bal te vangen. Vati passt de bal zonder na te denken. Murtomaa rent richting de bal. Berdešius verovert de bal door een tackle van achteren. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Daar is Hausweiler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hausweiler geeft een lange en hoge pass. Vati kopt de bal weg. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Gdeszyński geeft de bal voor. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel. Ferreira Jaines probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 3:0

19e minuut.
van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel geeft de bal voor. Daar is Kirjavainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai onderschept slim de pass. Despaigne speelt de bal door. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius schiet op doel. Numminen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 4:0

29e minuut.
Gdeszyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdeszyński geeft een lange en hoge pass. Kirjavainen kan de bal niet met de borst controleren. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 5:0

30e minuut.
Maravilhas speelt de bal door. Tammenoja is nu in balbezit. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati heeft problemen om de bal te vangen. Vati schiet op doel. Numminen bokst de bal weg. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Hausweiler met een sublieme pass. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel geeft de bal voor. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 6:0

33e minuut.
Maravilhas passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ferreira Jaines de bal. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. Numminen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 7:0

35e minuut.
van der Wiel speelt de bal door. Ţugurlan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Despaigne rent richting de bal. Despaigne geeft een hoge lob. Vati maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Vati heeft problemen om de bal te vangen. Vati passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Berdešius de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 8:0

37e minuut.
Inworp. Despaigne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kirjavainen rent richting de bal. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Doeltrap. Niinivirta met een harde bal richting middenveld. Tammenoja kopt de bal weg. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Daar is van der Wiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Wiel met een sublieme pass. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. van der Wiel geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
van der Wiel met een sublieme pass. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati draait met de bal, schiet en ... Numminen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 14%, team mäntylä 86%.
FC Termites - team mäntylä 8:0

48e minuut.
Ţugurlan kopt de bal weg. Vati heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira Jaines is nu in balbezit. Vati onderschept slim de pass. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 9:0

51e minuut.
Gdeszyński geeft een lange en hoge pass. Vati heeft problemen om de bal te vangen. Ferreira Jaines is nu in balbezit. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati schiet op doel. Numminen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Daar is Ţugurlan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel geeft een hoge lob. Murtomaa probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
van der Wiel geeft de bal voor. Niinivirta kopt de bal weg. Kirjavainen rent richting de bal. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 10:0

60e minuut.
Sárhidai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Ţugurlan de bal. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 11:0

63e minuut.
van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel probeert naar een medespeler te passen. Sárhidai met een sublieme pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Paal!

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Despaigne met een snelle inworp. Klungelig pakt Vati de bal. Vati geeft een lange en hoge pass. Berdešius springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Despaigne rent richting de bal. Despaigne geeft een lange en hoge pass. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Numminen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 12:0

68e minuut.
Berdešius is nu in balbezit. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Vati rent richting de bal. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 13:0

70e minuut.
Maravilhas passt de bal met de wreef. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Vati rent richting de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Despaigne kopt de bal weg. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Despaigne geeft de bal voor. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 14:0

74e minuut.
Vati geeft een hoge lob. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niinivirta is nu in balbezit. Berdešius verovert de bal door een tackle van achteren. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Numminen bokst de bal weg. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 15:0

75e minuut.
Vati passt de bal met de wreef. Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne geeft een lange en hoge pass. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen. Numminen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 16:0

77e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne geeft de bal voor. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 17:0

79e minuut.
Berdešius kopt de bal weg. Ferreira Jaines rent richting de bal. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 18:0

80e minuut.
Vati rent richting de bal. Ferreira Jaines rent richting de bal. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati draait met de bal, schiet en ... Numminen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 19:0

81e minuut.
Maravilhas met een sublieme pass. Kirjavainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati onderschept slim de pass. Vati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Laurila geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vati de bal. Vati passt de bal met de wreef. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 20:0

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Numminen trapt de bal weg. Despaigne kopt de bal weg. Vati rent richting de bal. Vati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Berdešius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Niinivirta probeert naar een medespeler te passen. Murtomaa heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - team mäntylä 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 19%, team mäntylä 81%.
FC Termites - team mäntylä 21:0