Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team mäntylä FC Termites
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 52.6
average Schieten formidable
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen solid


3e minuut.
van der Wiel geeft een hoge lob. Daar is Kirjavainen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati kopt de bal weg. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Despaigne rent richting de bal. Despaigne speelt de bal door. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Numminen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:1

6e minuut.
Braum geeft de bal voor. Ferreira Jaines is nu in balbezit. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ... Numminen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:2

8e minuut.
Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan passt de bal met de wreef. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:3

17e minuut.
Vati geeft een lange en hoge pass. Murtomaa heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Numminen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:4

19e minuut.
Ferreira Jaines bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati onderschept slim de pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Numminen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:5

21e minuut.
Vati kopt de bal weg. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan passt de bal met de wreef. Despaigne is nu in balbezit. Despaigne geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
van der Wiel passt de bal in één keer door. Ţugurlan heeft problemen om de bal te vangen. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Braum kopt de bal weg. Hausweiler speelt de bal door. van der Wiel met een sublieme pass. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:6

28e minuut.
Vati heeft problemen om de bal te vangen. Vati passt de bal met de wreef. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Numminen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:7

29e minuut.
Vati passt de bal in één keer door. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel passt de bal zonder na te denken. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:8

36e minuut.
Gdeszyński geeft de bal voor. Vati heeft problemen om de bal te vangen. Vati passt de bal zonder na te denken. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Numminen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kirjavainen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Despaigne met een snelle inworp. Laurila geeft de bal voor. Berdešius maakt een snoekduik en kopt de bal. Numminen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:9

41e minuut.
Despaigne onderschept slim de pass. Despaigne speelt de bal door. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:10

44e minuut.
Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Murtomaa rent richting de bal. Berdešius verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Berdešius de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team mäntylä 85%, FC Termites 15%.
team mäntylä - FC Termites 0:10

48e minuut.
Laurila passt de bal met de wreef. van der Wiel geeft de bal voor. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Caapel is nu in balbezit. Despaigne onderschept slim de pass. Despaigne passt de bal zonder na te denken. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Klungelig pakt Vati de bal. Vati geeft de bal voor. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:11

54e minuut.
Laurila probeert naar een medespeler te passen. Daar is van der Wiel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Wiel speelt de bal door. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap. Numminen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Caapel rent richting de bal. Sárhidai verovert de bal door een tackle van achteren. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ... Numminen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:12

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niinivirta trapt de bal weg. Ţugurlan kopt de bal weg. Berdešius kan de bal niet met de borst controleren. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:13

60e minuut.
van der Wiel met een sublieme pass. Daar is Gdeszyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gdeszyński geeft een lange en hoge pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:14

64e minuut.
Despaigne verovert de bal door een tackle van achteren. Despaigne geeft de bal voor. Ferreira Jaines heeft problemen om de bal te vangen. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:15

66e minuut.
Sárhidai verovert de bal door een tackle van achteren. Despaigne met een sublieme pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Numminen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:16

70e minuut.
Laurila speelt de bal door. Klungelig pakt Murtomaa de bal. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel geeft een lange en hoge pass. Vati maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati geeft een hoge lob. Murtomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius onderschept slim de pass. Berdešius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne geeft de bal voor. Berdešius kopt de bal weg. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Niinivirta kopt de bal weg. Murtomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan onderschept slim de pass. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:17

83e minuut.
Ţugurlan onderschept slim de pass. Ţugurlan passt de bal in één keer door. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Numminen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:18

84e minuut.
Laurila met een sublieme pass. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel probeert naar een medespeler te passen. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan passt de bal met de wreef. Berdešius is nu in balbezit. Vati heeft problemen om de bal te vangen. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:19

88e minuut.
Hausweiler is nu in balbezit. Gdeszyński is nu in balbezit. Gdeszyński geeft een hoge lob. Vati heeft problemen om de bal te vangen. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Termites 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team mäntylä 82%, FC Termites 18%.
team mäntylä - FC Termites 0:20