Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLEEVI FC Termites
Normal Tactiek 442
35% Balbezit 65%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 52
unsatisfactory Schieten outstanding
hopeless Passen very good
poor Verdedigen solid


3e minuut.
Klungelig pakt Vati de bal. Vati passt de bal zonder na te denken. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius schiet op doel. Tauriala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van der Wiel zal de hoekschop nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Sárhidai met een sublieme pass. Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne geeft een lange en hoge pass. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Termites 0:1

6e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius probeert naar een medespeler te passen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati haalt uit met een fantastische trap. Nykänen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Termites 0:2

8e minuut.
Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius passt de bal zonder na te denken. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Termites 0:3

13e minuut.
Klungelig pakt Berdešius de bal. Kahri is nu in balbezit. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. Nykänen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

21e minuut.
van der Wiel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahri probeert naar een medespeler te passen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Nykänen bokst de bal weg.

25e minuut.
Inworp. Sárhidai zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Despaigne geeft een hoge lob. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen. Nykänen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Termites 0:4

25e minuut.
Kahri probeert naar een medespeler te passen. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne geeft de bal voor. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Nykänen met een sublieme pass. Ţugurlan kopt de bal weg. Berdešius rent richting de bal. Berdešius geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Despaigne rent richting de bal. Despaigne geeft de bal voor. Klungelig pakt Savelainen de bal. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Sárhidai passt de bal in één keer door. Tervakorpi is nu in balbezit. Ţugurlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugurlan geeft een hoge lob. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Termites 0:5

39e minuut.
Tervakorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati met een sublieme pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. Nykänen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
van der Wiel met een sublieme pass. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan passt de bal in één keer door. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Tauriala de bal. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Nykänen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Vati de bal. Vati schiet op doel. Nykänen maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Termites 0:6

43e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Despaigne speelt de bal door. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. Nykänen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Ţugurlan speelt de bal door. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel met een sublieme pass. Berdešius is nu in balbezit. Vati rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Termites 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLEEVI 83%, FC Termites 17%.
FCLEEVI - FC Termites 0:7

48e minuut.
Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Ampuja is nu in balbezit. Vati onderschept slim de pass. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Termites 0:8

49e minuut.
Klungelig pakt Puska de bal. Vati is nu in balbezit. Vati passt de bal zonder na te denken. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Klungelig pakt Vati de bal. Tervakorpi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Vati is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Despaigne met een snel genomen vrije trap. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen. Nykänen probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Ampuja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati rent richting de bal. Paal! Vati is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Vati rent richting de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Termites 0:9

52e minuut.
Berdešius is nu in balbezit. Berdešius geeft een lange en hoge pass. Niemimäki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vati rent richting de bal. Vati draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

54e minuut.
Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Hausweiler rent richting de bal. Hausweiler met een sublieme pass. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Termites 0:10

57e minuut.
Painilainen speelt de bal door. Puska heeft problemen om de bal te vangen. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. Daar is Despaigne, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Despaigne speelt de bal door. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Tauriala geeft de bal voor. Inworp. Gdeszyński met de inworp. van der Wiel geeft een lange en hoge pass. Vati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Termites 0:11

61e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel passt de bal met de wreef. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Termites 0:12

63e minuut.
van der Wiel met een sublieme pass. Gdeszyński geeft een hoge lob. Daar is Niemimäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Despaigne is nu in balbezit. Despaigne geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Termites 0:13

67e minuut.
Sárhidai probeert naar een medespeler te passen. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Laurila probeert naar een medespeler te passen. Despaigne rent richting de bal. Despaigne passt de bal zonder na te denken. Vati rent richting de bal. Vati geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - FC Termites 0:14

70e minuut.
Gdeszyński speelt de bal door. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel passt de bal zonder na te denken. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Nykänen met een harde bal richting middenveld. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan passt de bal in één keer door. Vati rent richting de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Berdešius is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Despaigne is nu in balbezit. Despaigne geeft een lange en hoge pass. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius geeft een lange en hoge pass. Vati maakt een snoekduik en kopt de bal. Nykänen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai geeft een lange en hoge pass. Tauriala rent richting de bal. Berdešius onderschept slim de pass. Berdešius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. van der Wiel neemt de hoekschop. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Nykänen trapt de bal weg van het doel. Sárhidai kopt de bal weg. Klungelig pakt Tervakorpi de bal. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLEEVI 88%, FC Termites 12%.
FCLEEVI - FC Termites 0:14