Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Termites FCLEEVI
442 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
13% Spel op eigen helft 87%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50 gemiddelde waardering 17.7
excellent Schieten unsatisfactory
solid Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Laurila onderschept slim de pass. Laurila probeert naar een medespeler te passen. Ţugurlan met een sublieme pass. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ampuja heeft problemen om de bal te vangen. Tattari rent richting de bal. Tattari draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berdešius rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 1:0

9e minuut.
Tattari rent richting de bal. Tattari speelt de bal door. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel. Pajuluoma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 2:0

10e minuut.
Ţugurlan passt de bal met de wreef. Despaigne is nu in balbezit. Despaigne passt de bal in één keer door. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 3:0

14e minuut.
Gdeszyński rent richting de bal. van der Wiel heeft problemen om de bal te vangen. van der Wiel geeft een lange en hoge pass. Tattari springt en kopt de bal. Pajuluoma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Ţugurlan kopt de bal weg. Klungelig pakt Tattari de bal. Tattari probeert naar een medespeler te passen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius probeert naar een medespeler te passen. Tattari is nu in balbezit. Tattari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
van der Wiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Savelainen rent richting de bal. Berdešius verovert de bal door een tackle van achteren. Berdešius geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Tattari de bal. Pajuluoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tattari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tattari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 4:0

25e minuut.
Tattari geeft de bal voor. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel passt de bal zonder na te denken. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Tauriala de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel passt de bal zonder na te denken. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Sárhidai kopt de bal weg. Despaigne speelt de bal door. Ţugurlan met een sublieme pass. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 5:0

33e minuut.
Berdešius onderschept slim de pass. Berdešius passt de bal met de wreef. Tattari rent richting de bal. Tattari haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Tauriala de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van der Wiel zal de hoekschop nemen. Pajuluoma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Tattari krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 6:0

40e minuut.
Tattari verovert de bal door een tackle van achteren. Tattari passt de bal in één keer door. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Pajuluoma probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Hausweiler is nu in balbezit. Hausweiler passt de bal in één keer door. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. Pajuluoma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 20%, FCLEEVI 80%.
FC Termites - FCLEEVI 7:0

46e minuut.
Painilainen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Puska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius onderschept slim de pass. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 8:0

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tauriala met een harde bal richting middenveld. Ţugurlan kopt de bal weg. Tattari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tattari haalt uit met een fantastische trap. Pajuluoma bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 9:0

52e minuut.
Tauriala heeft problemen om de bal te vangen. Pajuluoma probeert naar een medespeler te passen. Despaigne kopt de bal weg. Klungelig pakt Tattari de bal. Tattari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Despaigne rent richting de bal. Despaigne geeft een hoge lob. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Pajuluoma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 10:0

55e minuut.
Klungelig pakt Puska de bal. Tattari verovert de bal door een tackle van achteren. Tattari met een sublieme pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 11:0

62e minuut.
van der Wiel geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tauriala de bal. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 12:0

64e minuut.
Kahri bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurila onderschept slim de pass. Laurila passt de bal zonder na te denken. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Despaigne passt de bal met de wreef. Tattari heeft problemen om de bal te vangen. Tattari passt de bal met de wreef. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 13:0

74e minuut.
Doeltrap. Pajuluoma trapt de bal weg van het doel. Ţugurlan kopt de bal weg. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Tattari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tattari geeft de bal voor. Daar is Tauriala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius onderschept slim de pass. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 14:0

80e minuut.
van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Berdešius de bal. Berdešius schiet op doel. Pajuluoma werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 15:0

86e minuut.
Ţugurlan speelt de bal door. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel geeft een hoge lob. Tattari bereikt de bal nog maar net als eerste. Tattari draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tauriala heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 16:0

87e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne geeft de bal voor. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen. Pajuluoma probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FCLEEVI 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 5%, FCLEEVI 95%.
FC Termites - FCLEEVI 17:0