Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hergartz Kaskas Potkijat
Normal Tactiek oma2
43% Balbezit 57%
67% Spel op eigen helft 33%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 33.9
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Weiher onderschept slim de pass. Weiher passt de bal met de wreef. Keränen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantanen verovert de bal door een tackle van achteren. Rantanen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergartz - Kaskas Potkijat 0:1

10e minuut.
Santakallio trapt de bal weg van het doel. Pitkäkangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pitkäkangas raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pitkäkangas kan niet meer verder spelen. Höglund komt het veld opgelopen. Oksanen zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Vihriälä kopt de bal weg. Šapurić is nu in balbezit. Höglund is nu in balbezit. Höglund haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Oksanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiher onderschept slim de pass. Weiher passt de bal zonder na te denken. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Vaaranko draait met de bal, schiet en ... Rodríguez Parrado speelt de bal door. Maghiran kopt de bal weg. Rantanen rent richting de bal. Rantanen haalt uit met een fantastische trap. Santakallio bokst de bal weg.

19e minuut.
Maghiran verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiran speelt de bal door. Marjoranta bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiher onderschept slim de pass. Weiher geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergartz - Kaskas Potkijat 0:2

21e minuut.
Muurila is nu in balbezit. Muurila passt de bal met de wreef. Daar is Rantanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rantanen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergartz - Kaskas Potkijat 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergartz 62%, Kaskas Potkijat 38%.
FC Hergartz - Kaskas Potkijat 0:3

55e minuut.
Höglund rent richting de bal. Weiher verovert de bal door een tackle van achteren. Weiher passt de bal zonder na te denken. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran geeft een lange en hoge pass. Santakallio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

63e minuut.
Inworp. Ukonmurto met de inworp. Šapurić geeft een hoge lob. Rantanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergartz - Kaskas Potkijat 0:4

65e minuut.
Klungelig pakt Oksanen de bal. Weiher rent richting de bal. Weiher passt de bal zonder na te denken. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergartz - Kaskas Potkijat 0:5

68e minuut.
Talvenheimo geeft een lange en hoge pass. Dumitriu rent richting de bal. Dumitriu geeft de bal voor. Rantanen is nu in balbezit. Rantanen draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Santakallio niet meer kan verder spelen. Lund komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Weiher is nu in balbezit. Marjoranta begaat een overtreding. Weiher raakt geblesseerd tijdens het duel. Šapurić met een snel genomen vrije trap. Talvenheimo geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Rantanen de bal onder controle te krijgen. Rantanen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Höglund kopt de bal weg. Šapurić rent richting de bal. Paakkarinen probeert naar een medespeler te passen. Rantanen rent richting de bal. Rantanen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergartz - Kaskas Potkijat 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergartz 73%, Kaskas Potkijat 27%.
FC Hergartz - Kaskas Potkijat 0:6