Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaskas Potkijat FC Hergartz
oma2 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
17 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.4 gemiddelde waardering 18.4
redelijk Schieten zwak
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


4e minuut.
Muurila onderschept slim de pass. Merimaa is nu in balbezit. Ruuhijärvi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ruuhijärvi krijgt een gele kaart. Merimaa raakt geblesseerd tijdens het duel. Merimaa kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Tuomikoski passt de bal met de wreef. Weiher bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruuhijärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiher onderschept slim de pass. Weiher geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Santakallio probeert naar een medespeler te passen. Tarhanen kopt de bal weg. Keränen rent richting de bal. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran schiet op doel. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Tarhanen onderschept slim de pass. Tarhanen geeft een hoge lob. Talvenheimo heeft problemen om de bal te vangen. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskas Potkijat - FC Hergartz 1:0

15e minuut.
Talvenheimo is nu in balbezit. Maghiran onderschept slim de pass. Maghiran passt de bal met de wreef. Merimaa rent richting de bal. Merimaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Ukonmurto heeft problemen om de bal te vangen. Talvenheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvenheimo geeft een lange en hoge pass. Vaaranko rent richting de bal. Vaaranko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Ruuhijärvi rent richting de bal. Ruuhijärvi passt de bal met de wreef. Gwiżdż probeert naar een medespeler te passen. Maghiran rent richting de bal. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Suomela is nu in balbezit. Pitkäkangas is nu in balbezit. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäkangas verovert de bal door een tackle van achteren. Pitkäkangas geeft een hoge lob. Rodríguez Parrado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Merimaa onderschept slim de pass. Weiher geeft een lange en hoge pass. Daar is Talvenheimo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Oksanen geeft de bal voor. Vaaranko is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tuomikoski. Tuomikoski krijgt een gele kaart.

41e minuut.
Merimaa is nu in balbezit. Tarhanen rent richting de bal. Tarhanen speelt de bal door. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaskas Potkijat 37%, FC Hergartz 63%.
Kaskas Potkijat - FC Hergartz 1:0

48e minuut.
Tuomikoski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Weiher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weiher passt de bal in één keer door. Merimaa is nu in balbezit. Merimaa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Keränen is nu in balbezit. Keränen geeft een hoge lob. Daar is Merimaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskas Potkijat - FC Hergartz 2:0

54e minuut.
Ukonmurto passt de bal zonder na te denken. Gwiżdż is nu in balbezit. Gwiżdż passt de bal met de wreef. Weiher bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiher geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Muurila is nu in balbezit. Talvenheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvenheimo geeft een lange en hoge pass. Pitkäkangas heeft problemen om de bal te vangen. Tuomikoski geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

77e minuut.
Merimaa rent richting de bal. Ruuhijärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Ruuhijärvi met een sublieme pass. Maghiran rent richting de bal. Maghiran schiet op doel. Santakallio bokst de bal weg.

79e minuut.
Daar is Tarhanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maghiran rent richting de bal. Maghiran passt de bal in één keer door. Merimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Merimaa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ruuhijärvi is nu in balbezit. Ruuhijärvi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weiher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Merimaa is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Keränen geeft de bal voor. Gwiżdż kopt de bal weg. Talvenheimo is nu in balbezit. Maghiran onderschept slim de pass. Maghiran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
Maghiran verovert de bal door een tackle van achteren. Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Merimaa is nu in balbezit. Merimaa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskas Potkijat - FC Hergartz 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaskas Potkijat 23%, FC Hergartz 77%.
Kaskas Potkijat - FC Hergartz 3:0