Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manaattilaakson pallo Jesuiitat
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 20.7
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


19e minuut.
Mäkikyrö passt de bal in één keer door. Daar is Saraniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaarela bereikt de bal nog maar net als eerste. Saraniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Saraniemi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Klami passt de bal in één keer door. Saraniemi heeft problemen om de bal te vangen. Klami tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Saraniemi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Saraniemi kan niet meer verder spelen. Somerjoki komt het veld opgelopen. Huhtanen komt bij de bal en schiet. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Suonperä geeft een lange en hoge pass. Somerjoki probeert de bal aan de voet te houden. Karila rent richting de bal. Somerjoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Somerjoki haalt uit met een fantastische trap. Parikka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Valppu geeft een lange en hoge pass. Perunka rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paakkanen. Paakkanen krijgt een gele kaart. Perunka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Perunka zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Mäkikyrö de bal. Somerjoki rent richting de bal. Somerjoki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - Jesuiitat 1:0

35e minuut.
Klungelig pakt Tuomimäki de bal. Kaarela probeert naar een medespeler te passen. Teräsniska bereikt de bal nog maar net als eerste. Teräsniska haalt uit met een fantastische trap. Kankare maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Manaattilaakson pallo - Jesuiitat 1:1

40e minuut.
Salonkangas verovert de bal door een tackle van achteren. Salonkangas met een sublieme pass. Rajaoja is nu in balbezit. Teräsniska rent richting de bal. Teräsniska schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaattilaakson pallo 48%, Jesuiitat 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Manaattilaakson pallo - Jesuiitat 1:1

51e minuut.
Daar is Suonperä, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruuth onderschept slim de pass. Ruuth geeft de bal voor. Klungelig pakt Suutala de bal. Suutala geeft een lange en hoge pass. Kankare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Mäkikyrö rent richting de bal. Mäkikyrö passt de bal met de wreef. Somerjoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Karila bereikt de bal nog maar net als eerste. Karila schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Teräsniska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puistosalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Teräsniska verovert de bal door een tackle van achteren. Teräsniska draait met de bal, schiet en ... Kankare werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Salonkangas rent richting de bal. Rikala rent richting de bal. Huhtanen probeert naar een medespeler te passen. Somerjoki is nu in balbezit. Somerjoki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Valppu passt de bal met de wreef. Rajaoja is nu in balbezit. Rajaoja passt de bal in één keer door. Teräsniska bereikt de bal nog maar net als eerste. Teräsniska draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tuomimäki geeft een hoge lob. Puistosalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Teräsniska is nu in balbezit. Teräsniska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - Jesuiitat 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaattilaakson pallo 43%, Jesuiitat 57%.
Manaattilaakson pallo - Jesuiitat 1:2