Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team mäntylä FC PONTO
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 15.9
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Klungelig pakt Maravilhas de bal. Maravilhas passt de bal zonder na te denken. Ala-Sippola met een sublieme pass. Maravilhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Tammenoja is nu in balbezit. Tammenoja passt de bal zonder na te denken. Nurmivaara rent richting de bal. Maravilhas is nu in balbezit. Maravilhas schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Bastman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastman speelt de bal door. Okkola rent richting de bal. Saarenpää rent richting de bal. Saarenpää draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Tammenoja onderschept slim de pass. Tammenoja passt de bal met de wreef. Maravilhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhas schiet op doel. Myllyvainio probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pyylampi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyylampi passt de bal zonder na te denken. Saarenpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenpää haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC PONTO 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team mäntylä 54%, FC PONTO 46%.
team mäntylä - FC PONTO 0:1

51e minuut.
Saarenpää met een sublieme pass. Okkola rent richting de bal. Ferreira Jaines verovert de bal door een tackle van achteren. Saarenpää bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenpää haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Bastman heeft problemen om de bal te vangen. Bastman geeft de bal voor. Niinivirta kan de bal niet met de borst controleren. Okkola rent richting de bal. Okkola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Kirjavainen geeft een hoge lob. Inworp. Pyylampi met de inworp. Klungelig pakt Saarenpää de bal. Saarenpää draait met de bal, schiet en ... Numminen bokst de bal weg.

65e minuut.
Okkola probeert de bal aan de voet te houden. Ferreira Jaines rent richting de bal. Okkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Saarenpää rent richting de bal. Saarenpää haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC PONTO 0:2

74e minuut.
Murtomaa probeert de bal met de borst te controleren. Ala-Sippola is nu in balbezit. Kallinen begaat een overtreding. Ala-Sippola moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Ala-Sippola kan niet meer verder spelen. Rita komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Murtomaa is nu in balbezit. Murtomaa speelt de bal door. Rita rent richting de bal. Rita probeert naar een medespeler te passen. Maravilhas is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Rita geeft een lange en hoge pass. Daar is Bastman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tammenoja is nu in balbezit. Tammenoja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC PONTO 1:2

86e minuut.
Maravilhas passt de bal in één keer door. Bastman rent richting de bal. Maravilhas rent richting de bal. Maravilhas schiet op doel. Na een snelle pass probeert Myllyvainio de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Muñoz Pérez met de inworp. Bastman bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammenoja begaat een overtreding. Bastman moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Bastman kan niet meer verder spelen. Saarnilahti komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team mäntylä 46%, FC PONTO 54%.
team mäntylä - FC PONTO 1:2