Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLEEVI Kaskas Potkijat
Normal Tactiek oma2
41% Balbezit 59%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 32.2
unsatisfactory Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


6e minuut.
Merimaa haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ampuja de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Ukonmurto zal de hoekschop nemen. Maghiran kopt de bal weg. Pajuluoma bokst de bal weg.

8e minuut.
Suomela bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Suomela begaat een overtreding. Puska is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Kahri neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Gwiżdż passt de bal in één keer door. Ukonmurto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukonmurto passt de bal zonder na te denken. Merimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Merimaa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Weiher met een sublieme pass. Merimaa is nu in balbezit. Merimaa passt de bal met de wreef. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Ukonmurto geeft de bal voor. Merimaa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tervakorpi. Tervakorpi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Kahri is nu in balbezit. Kahri geeft een lange en hoge pass. Tarhanen rent richting de bal. Maghiran rent richting de bal. Maghiran schiet op doel. Pajuluoma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Harakka heeft problemen om de bal te vangen. Gwiżdż verovert de bal door een tackle van achteren. Gwiżdż met een sublieme pass. Tarhanen is nu in balbezit. Tarhanen geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

41e minuut.
Ukonmurto passt de bal met de wreef. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran geeft een lange en hoge pass. Merimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Merimaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Tuomikoski is nu in balbezit. Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Tauriala de bal. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLEEVI 63%, Kaskas Potkijat 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCLEEVI - Kaskas Potkijat 0:0

54e minuut.
Maghiran rent richting de bal. Maghiran probeert naar een medespeler te passen. Merimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Suomela geeft een lange en hoge pass. Gwiżdż bereikt de bal nog maar net als eerste. Gwiżdż probeert naar een medespeler te passen. Merimaa is nu in balbezit. Merimaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - Kaskas Potkijat 0:1

78e minuut.
Merimaa rent richting de bal. Merimaa passt de bal met de wreef. Savelainen rent richting de bal. Ukonmurto bereikt de bal nog maar net als eerste. Ukonmurto draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Merimaa verovert de bal door een tackle van achteren. Merimaa passt de bal zonder na te denken. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - Kaskas Potkijat 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLEEVI 61%, Kaskas Potkijat 39%.
FCLEEVI - Kaskas Potkijat 0:2