Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Termites FC Hergartz
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
16% Spel op eigen helft 84%
44 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.5 gemiddelde waardering 17.9
outstanding Schieten poor
very good Passen poor
very good Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Oksanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muurila rent richting de bal. Berdešius verovert de bal door een tackle van achteren. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Lund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 1:0

3e minuut.
Vaaranko met een sublieme pass. Pitkäkangas rent richting de bal. Pitkäkangas passt de bal in één keer door. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Vati passt de bal in één keer door. Despaigne probeert naar een medespeler te passen. Ţugurlan speelt de bal door. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Keränen heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. Keränen probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 2:0

8e minuut.
Talvenheimo rent richting de bal. Berdešius verovert de bal door een tackle van achteren. Berdešius met een sublieme pass. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 3:0

10e minuut.
Berdešius passt de bal zonder na te denken. Vati is nu in balbezit. Vati geeft een hoge lob. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Lund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 4:0

12e minuut.
Despaigne passt de bal zonder na te denken. Vati rent richting de bal. Vati passt de bal met de wreef. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 5:0

13e minuut.
Ţugurlan passt de bal met de wreef. Berdešius is nu in balbezit. Marjoranta rent richting de bal. Berdešius onderschept slim de pass. Berdešius draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Lund bokst de bal weg.

15e minuut.
Hausweiler geeft een lange en hoge pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Muurila de bal onder controle te krijgen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van der Wiel neemt de hoekschop. Berdešius springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Despaigne zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laurila is nu in balbezit. Laurila geeft een lange en hoge pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 6:0

21e minuut.
Vati is nu in balbezit. Keränen onderschept slim de pass. Keränen speelt de bal door. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 7:0

28e minuut.
van der Wiel geeft een hoge lob. Ruuhijärvi is nu in balbezit. Despaigne onderschept slim de pass. Despaigne geeft een hoge lob. Berdešius springt en kopt de bal. Lund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 8:0

29e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. van der Wiel probeert naar een medespeler te passen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 9:0

29e minuut.
Vaaranko probeert naar een medespeler te passen. Pitkäkangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius onderschept slim de pass. Berdešius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 10:0

30e minuut.
Vati onderschept slim de pass. Vati passt de bal in één keer door. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. Lund werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 11:0

34e minuut.
Vati onderschept slim de pass. Vati probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Lund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 12:0

35e minuut.
Despaigne probeert naar een medespeler te passen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati passt de bal in één keer door. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 13:0

39e minuut.
Klungelig pakt Berdešius de bal. Ţugurlan speelt de bal door. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Muurila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Laurila met een sublieme pass. Despaigne speelt de bal door. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan geeft een hoge lob. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen. Lund kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Gdeszyński met de inworp. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Vati de bal. Vati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Laurila kopt de bal weg. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel passt de bal in één keer door. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vati is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 14:0

44e minuut.
Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati passt de bal in één keer door. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Keränen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
van der Wiel neemt de hoekschop. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 14%, FC Hergartz 86%.
FC Termites - FC Hergartz 15:0

51e minuut.
Oksanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 16:0

54e minuut.
Klungelig pakt Talvenheimo de bal. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel passt de bal zonder na te denken. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Ruuhijärvi onderschept slim de pass. Ruuhijärvi speelt de bal door. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. Muurila probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Sárhidai onderschept slim de pass. Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne passt de bal in één keer door. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Lund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 17:0

61e minuut.
Muurila speelt de bal door. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Despaigne speelt de bal door. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. Lund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berdešius is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Despaigne geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vati maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Vaaranko rent richting de bal. Braum onderschept slim de pass. Braum passt de bal met de wreef. Despaigne is nu in balbezit. Despaigne geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Despaigne rent richting de bal. Despaigne speelt de bal door. Klungelig pakt Vati de bal. Vati draait met de bal, schiet en ... Lund maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 18:0

69e minuut.
Talvenheimo rent richting de bal. Talvenheimo geeft de bal voor. Berdešius probeert de bal met de borst te controleren. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Lund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 19:0

73e minuut.
Talvenheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Talvenheimo geeft de bal voor. Gdeszyński met een sublieme pass. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 20:0

74e minuut.
Vaaranko passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Talvenheimo de bal. Talvenheimo geeft de bal voor. Vati kopt de bal weg. Berdešius rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 21:0

82e minuut.
Marjoranta kopt de bal weg. Laurila bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel probeert naar een medespeler te passen. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC Hergartz 22:0

86e minuut.
Keränen geeft de bal voor. Inworp. Despaigne met de inworp. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ... Lund verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Ruuhijärvi is nu in balbezit. Ruuhijärvi geeft de bal voor. Hausweiler kopt de bal weg. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Despaigne is nu in balbezit. Despaigne speelt de bal door. Berdešius is nu in balbezit. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 18%, FC Hergartz 82%.
FC Termites - FC Hergartz 22:0