Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team mäntylä Manaattilaakson pallo
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
6 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 16.9
redelijk Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


34e minuut.
Saraniemi passt de bal in één keer door. Karila controleert de bal met de borst. Saraniemi is nu in balbezit. Saraniemi haalt uit met een fantastische trap. Ferreira Jaines probeert de bal aan de voet te houden. Numminen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Huhtanen verovert de bal door een tackle van achteren. Huhtanen met een sublieme pass. Karila is nu in balbezit. Karila haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ferreira Jaines de bal onder controle te krijgen. Numminen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team mäntylä 48%, Manaattilaakson pallo 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
team mäntylä - Manaattilaakson pallo 0:0

48e minuut.
Valppu passt de bal in één keer door. Ferreira Jaines rent richting de bal. Ferreira Jaines geeft een hoge lob. Ala-Sippola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ala-Sippola draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Rikala is nu in balbezit. Rikala passt de bal in één keer door. Maravilhas is nu in balbezit. Maravilhas draait met de bal, schiet en ... Puistosalo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
de Campos verovert de bal door een tackle van achteren. de Campos met een sublieme pass. Maravilhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhas schiet op doel. Puistosalo probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Hannuniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maravilhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Hannuniemi zijn tegenspeler op de grond. Hannuniemi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team mäntylä 46%, Manaattilaakson pallo 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
team mäntylä - Manaattilaakson pallo 0:0