Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLEEVI Jesuiitat
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.6
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Uotila met een sublieme pass. Painilainen is nu in balbezit. Painilainen probeert naar een medespeler te passen. Puska is nu in balbezit. Puska draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Tuomimäki rent richting de bal. Tuomimäki geeft een lange en hoge pass. Rajaoja probeert naar een medespeler te passen. Teräsniska bereikt de bal nog maar net als eerste. Teräsniska draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tuomimäki heeft problemen om de bal te vangen. Sihvonen rent richting de bal. Sihvonen passt de bal zonder na te denken. Puska rent richting de bal. Puska haalt uit met een fantastische trap. Parikka bokst de bal weg. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska draait met de bal, schiet en ... Parikka probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - Jesuiitat 1:0

25e minuut.
Tervakorpi is nu in balbezit. Rajaoja verovert de bal door een tackle van achteren. Niemimäki rent richting de bal. Rajaoja onderschept slim de pass. Rajaoja schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCLEEVI - Jesuiitat 1:1

39e minuut.
Kaarela verovert de bal door een tackle van achteren. Kaarela probeert naar een medespeler te passen. Rajaoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajaoja haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Tauriala de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Puska draait met de bal, schiet en ... Daar is Sihvonen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Painilainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Painilainen draait met de bal, schiet en ... Parikka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - Jesuiitat 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLEEVI 42%, Jesuiitat 58%.
FCLEEVI - Jesuiitat 2:1

63e minuut.
Sihvonen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tyrvänen komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Kaarela controleert de bal met de borst. Tervakorpi is nu in balbezit. Tervakorpi passt de bal met de wreef. Painilainen rent richting de bal. Painilainen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Painilainen is nu in balbezit. Painilainen draait met de bal, schiet en ... Daar is Klami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puska is nu in balbezit. Puska haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - Jesuiitat 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLEEVI 33%, Jesuiitat 67%.
FCLEEVI - Jesuiitat 3:1