Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hergartz team mäntylä
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten adequate
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
de Campos geeft een hoge lob. Maravilhas kopt de bal weg. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez schiet op doel. Lund probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergartz - team mäntylä 0:1

8e minuut.
Vihriälä rent richting de bal. Vihriälä met een sublieme pass. Pitkäkangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäkangas geeft de bal voor. Vaaranko krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Murtomaa rent richting de bal. Murtomaa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vihriälä met een snelle inworp. Pitkäkangas geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Murtomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Murtomaa geeft een hoge lob. Keränen heeft problemen om de bal te vangen. Maravilhas rent richting de bal. Maravilhas draait met de bal, schiet en ... Lund probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Caapel passt de bal met de wreef. Daar is de Campos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pitkäkangas is nu in balbezit. Vaaranko is nu in balbezit. Vaaranko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hergartz - team mäntylä 1:1

38e minuut.
Kulmala bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulmala met een sublieme pass. de Campos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vaaranko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaaranko haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hergartz - team mäntylä 2:1

39e minuut.
Maravilhas passt de bal zonder na te denken. Vihriälä is nu in balbezit. Murtomaa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Murtomaa krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergartz 49%, team mäntylä 51%.
FC Hergartz - team mäntylä 2:1

48e minuut.
Kirjavainen probeert naar een medespeler te passen. Pitkäkangas rent richting de bal. Kirjavainen is nu in balbezit. Pitkäkangas onderschept slim de pass. Pitkäkangas geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ferreira Jaines geeft de bal voor. Kirjavainen probeert naar een medespeler te passen. Keränen rent richting de bal. Maravilhas verovert de bal door een tackle van achteren. Maravilhas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Marjoranta rent richting de bal. Tammenoja onderschept slim de pass. Tammenoja speelt de bal door. Maravilhas is nu in balbezit. Maravilhas schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Murtomaa passt de bal in één keer door. Pitkäkangas rent richting de bal. Met opzet legt Murtomaa zijn tegenspeler op de grond. Murtomaa krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

77e minuut.
Vihriälä speelt de bal door. Vaaranko rent richting de bal. Vaaranko passt de bal met de wreef. Vihriälä rent richting de bal. Vihriälä geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Pitkäkangas speelt de bal door. Vaaranko rent richting de bal. Vaaranko passt de bal met de wreef. Ala-Sippola bereikt de bal nog maar net als eerste. Ala-Sippola geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maravilhas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Hergartz - team mäntylä 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hergartz 54%, team mäntylä 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Hergartz - team mäntylä 2:2