Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
team mäntylä FC Hergartz
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 18.3
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Keränen is nu in balbezit. Maravilhas onderschept slim de pass. Maravilhas haalt uit met een fantastische trap. Muurila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
team mäntylä - FC Hergartz 1:0

8e minuut.
Tammenoja raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vienovirta komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Caapel met een sublieme pass. Vienovirta is nu in balbezit. Vienovirta met een sublieme pass. Maravilhas bereikt de bal nog maar net als eerste. Maravilhas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Caapel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäkangas onderschept slim de pass. Pitkäkangas passt de bal in één keer door. Vaaranko is nu in balbezit. Vaaranko draait met de bal, schiet en ... Numminen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team mäntylä 38%, FC Hergartz 62%.
team mäntylä - FC Hergartz 1:0

47e minuut.
Pitkäkangas met een sublieme pass. Ferreira Jaines rent richting de bal. Vaaranko schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vaaranko krijgt een gele kaart.

49e minuut.
Marjoranta speelt de bal door. Pitkäkangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäkangas passt de bal zonder na te denken. Vaaranko bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaaranko haalt uit met een fantastische trap. Numminen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Keränen verovert de bal door een tackle van achteren. Keränen geeft een hoge lob. Klungelig pakt Murtomaa de bal. Pitkäkangas rent richting de bal. Pitkäkangas geeft een lange en hoge pass. Numminen bokst de bal weg.

76e minuut.
Vaaranko rent richting de bal. Niinivirta is nu in balbezit. Vaaranko verovert de bal door een tackle van achteren. Vaaranko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
team mäntylä - FC Hergartz 1:1

81e minuut.
Myllytie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pitkäkangas bereikt de bal nog maar net als eerste. Pitkäkangas geeft een lange en hoge pass. Vaaranko is nu in balbezit. Vaaranko schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: team mäntylä 63%, FC Hergartz 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
team mäntylä - FC Hergartz 1:1