Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manaattilaakson pallo FC Termites
Normal Tactiek 442
37% Balbezit 63%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 40
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 52.9
slecht Schieten uitmuntend
slecht Passen zeer goed
slecht Verdedigen zeer goed


1e minuut.
Valppu is nu in balbezit. Vati onderschept slim de pass. Vati probeert naar een medespeler te passen. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel. Hautaviita bokst de bal weg.

2e minuut.
Berdešius passt de bal met de wreef. Hannuniemi rent richting de bal. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati schiet op doel. Hautaviita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:1

3e minuut.
Valppu is nu in balbezit. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Despaigne geeft een lange en hoge pass. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:2

4e minuut.
Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Hautaviita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:3

8e minuut.
Hannuniemi rent richting de bal. Hannuniemi geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Despaigne neemt de hoekschop. Berdešius maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:4

9e minuut.
Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ... Hannuniemi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:5

12e minuut.
Rikala bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wiel rent richting de bal. Klungelig pakt van der Wiel de bal. van der Wiel geeft de bal voor. Hautaviita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Berdešius probeert de bal aan de voet te houden. Huhtanen tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berdešius raakt geblesseerd tijdens het duel. Laurila zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vati krijgt zijn hoofd ertegen. Hautaviita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Hautaviita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vati geeft een lange en hoge pass. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:6

18e minuut.
Rikala rent richting de bal. van der Wiel verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wiel probeert naar een medespeler te passen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Hannuniemi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap. Hautaviita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:7

20e minuut.
van der Wiel onderschept slim de pass. van der Wiel probeert naar een medespeler te passen. Berdešius is nu in balbezit. Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan geeft een lange en hoge pass. Hautaviita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:8

23e minuut.
Ţugurlan passt de bal in één keer door. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel passt de bal met de wreef. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati haalt uit met een fantastische trap. Hautaviita bokst de bal weg.

26e minuut.
Despaigne passt de bal zonder na te denken. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel met een sublieme pass. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
van der Wiel speelt de bal door. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Puistosalo probeert de bal aan de voet te houden. Hautaviita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:9

29e minuut.
Ţugurlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugurlan met een sublieme pass. Despaigne rent richting de bal. Despaigne geeft de bal voor. Klungelig pakt Hannuniemi de bal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Despaigne zal de hoekschop nemen. Vati kopt de bal weg. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:10

30e minuut.
Vati rent richting de bal. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Vati rent richting de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hannuniemi geeft de bal voor. Laurila bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurila met een sublieme pass. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:11

34e minuut.
Despaigne geeft de bal voor. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Vati is nu in balbezit. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Ţugurlan passt de bal in één keer door. Vati speelt de bal door. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Hautaviita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:12

42e minuut.
Braum probeert naar een medespeler te passen. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel passt de bal zonder na te denken. Vati heeft problemen om de bal te vangen. Vati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Ţugurlan onderschept slim de pass. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Hautaviita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:13

45e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel geeft een hoge lob. Rikala probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, van der Wiel zal de hoekschop nemen. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaattilaakson pallo 84%, FC Termites 16%.
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:14

49e minuut.
Ţugurlan met een sublieme pass. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel probeert naar een medespeler te passen. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:15

50e minuut.
Berdešius passt de bal zonder na te denken. Sárhidai speelt de bal door. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ... Hautaviita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:16

52e minuut.
Despaigne met een sublieme pass. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati geeft een lange en hoge pass. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ţugurlan onderschept slim de pass. Ţugurlan geeft een hoge lob. Vati kopt de bal weg. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Vati rent richting de bal. Vati geeft een hoge lob. Daar is Rikala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Berdešius is nu in balbezit. Puistosalo rent richting de bal. Berdešius verovert de bal door een tackle van achteren. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Hautaviita werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:17

58e minuut.
Saraniemi passt de bal zonder na te denken. Huhtanen is nu in balbezit. Berdešius onderschept slim de pass. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:18

60e minuut.
Klungelig pakt Sárhidai de bal. Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne passt de bal in één keer door. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Valppu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugurlan met een sublieme pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannuniemi is nu in balbezit. Vati onderschept slim de pass. Vati schiet op doel. Hautaviita probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

69e minuut.
Berdešius met een sublieme pass. Klungelig pakt Gdeszyński de bal. Gdeszyński geeft een hoge lob. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Ţugurlan kopt de bal weg. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati probeert naar een medespeler te passen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. Hautaviita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Despaigne geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vati kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valppu met de inworp. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ... Hautaviita maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:19

76e minuut.
Puistosalo met een harde bal richting middenveld. Ţugurlan kopt de bal weg. Klungelig pakt Vati de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Despaigne zal de hoekschop nemen. Hautaviita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Despaigne zal de hoekschop nemen. Hautaviita bokst de bal weg.

79e minuut.
Suonperä heeft problemen om de bal te vangen. Vati is nu in balbezit. Ţugurlan geeft de bal voor. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Despaigne speelt de bal door. Vati heeft problemen om de bal te vangen. Suonperä rent richting de bal. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati geeft een lange en hoge pass. Hautaviita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaattilaakson pallo 82%, FC Termites 18%.
Manaattilaakson pallo - FC Termites 0:20