Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Termites Manaattilaakson pallo
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
45 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 17.3
formidable Schieten weak
very good Passen hopeless
very good Verdedigen poor


2e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel speelt de bal door. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 1:0

4e minuut.
Suonperä rent richting de bal. Despaigne onderschept slim de pass. Despaigne probeert naar een medespeler te passen. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Berdešius schiet op doel. Na een snelle pass probeert Puistosalo de bal onder controle te krijgen. Rikala met een sublieme pass. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 2:0

9e minuut.
Suonperä heeft problemen om de bal te vangen. Vati is nu in balbezit. Vati geeft de bal voor. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Kankare kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 3:0

9e minuut.
Saraniemi passt de bal met de wreef. Berdešius is nu in balbezit. Rikala bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel verovert de bal door een tackle van achteren. van der Wiel geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Doeltrap. Kankare trapt de bal weg van het doel. Ţugurlan kopt de bal weg. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gdeszyński geeft een hoge lob. van der Wiel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Huhtanen. van der Wiel raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. van der Wiel kan niet meer verder spelen. Wiberg komt het veld opgelopen. Laurila zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Vati kopt de bal weg. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 4:0

14e minuut.
Inworp. Wiberg met een snelle inworp. Laurila rent richting de bal. Laurila geeft de bal voor. Vati maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 5:0

15e minuut.
Vati met een sublieme pass. Wiberg rent richting de bal. Wiberg passt de bal met de wreef. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Gdeszyński geeft een lange en hoge pass. Vati is nu in balbezit. Valppu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vati raakt geblesseerd tijdens het duel. Berdešius kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 6:0

18e minuut.
Saraniemi met een sublieme pass. Daar is Karila, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius onderschept slim de pass. Klungelig pakt Berdešius de bal. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 7:0

24e minuut.
Vati rent richting de bal. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Berdešius rent richting de bal. Rikala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Berdešius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gdeszyński met een snel genomen vrije trap. Vati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 8:0

29e minuut.
Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati passt de bal in één keer door. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 9:0

33e minuut.
Vati met een sublieme pass. Despaigne is nu in balbezit. Despaigne passt de bal met de wreef. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ţugurlan onderschept slim de pass. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati rent richting de bal. Vati draait met de bal, schiet en ... Kankare bokst de bal weg.

40e minuut.
Valppu rent richting de bal. Despaigne verovert de bal door een tackle van achteren. Despaigne geeft een hoge lob. Vati rent richting de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap. Kankare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 10:0

41e minuut.
Wiberg passt de bal met de wreef. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius met een sublieme pass. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 11:0

43e minuut.
Vati passt de bal zonder na te denken. Despaigne rent richting de bal. Despaigne passt de bal in één keer door. Ţugurlan geeft de bal voor. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 12:0

45e minuut.
Rikala probeert naar een medespeler te passen. Wiberg speelt de bal door. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Kankare probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 20%, Manaattilaakson pallo 80%.
FC Termites - Manaattilaakson pallo 13:0

47e minuut.
Berdešius schiet op doel. Na een snelle pass probeert Puistosalo de bal onder controle te krijgen. Wiberg is nu in balbezit. Wiberg geeft de bal voor. Vati maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Karila bereikt de bal nog maar net als eerste. Laurila onderschept slim de pass. Laurila passt de bal zonder na te denken. Wiberg is nu in balbezit. Wiberg geeft een lange en hoge pass. Kankare verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Klungelig pakt Vati de bal. Ţugurlan rent richting de bal. Ţugurlan passt de bal met de wreef. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Berdešius de bal onder controle te krijgen. Gdeszyński is nu in balbezit. Gdeszyński geeft een lange en hoge pass. Rikala probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Despaigne geeft een lange en hoge pass. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puistosalo rent richting de bal. Berdešius verovert de bal door een tackle van achteren. Berdešius schiet op doel. Kankare probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 14:0

62e minuut.
Klungelig pakt Berdešius de bal. Ţugurlan speelt de bal door. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap. Kankare werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 15:0

63e minuut.
Saraniemi speelt de bal door. Klungelig pakt Karila de bal. Vati onderschept slim de pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Een oude blessure zorgt ervoor dat Kankare niet meer kan verder spelen. Arvio komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Inworp. Wiberg met de inworp. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius geeft een hoge lob. Vati maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 16:0

70e minuut.
Berdešius probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arvio met een sublieme pass. Hausweiler probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Vati de bal onder controle te krijgen. Vati geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Rikala heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius is nu in balbezit. Puistosalo legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berdešius raakt geblesseerd tijdens het duel. Vati neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 17:0

75e minuut.
Daar is Rikala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius probeert naar een medespeler te passen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati haalt uit met een fantastische trap. Arvio bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Despaigne met een sublieme pass. Ţugurlan heeft problemen om de bal te vangen. Ţugurlan met een sublieme pass. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. De bal raakt de paal.

78e minuut.
Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Wiberg rent richting de bal. Wiberg passt de bal zonder na te denken. Vati rent richting de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap. Arvio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 18:0

80e minuut.
Berdešius probeert de bal aan de voet te houden. Berdešius passt de bal zonder na te denken. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. Hannuniemi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Huhtanen is nu in balbezit. Ţugurlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugurlan speelt de bal door. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Klungelig pakt Ţugurlan de bal. Ţugurlan speelt de bal door. Berdešius rent richting de bal. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel. Arvio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 19:0

88e minuut.
Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne geeft een lange en hoge pass. Daar is Rikala, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Wiberg geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vati kopt de bal weg. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - Manaattilaakson pallo 20:0

90e minuut.
Sárhidai passt de bal zonder na te denken. Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne geeft de bal voor. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 10%, Manaattilaakson pallo 90%.
FC Termites - Manaattilaakson pallo 20:0