Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kaskas Potkijat FC PONTO
oma2 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
41% Spel op eigen helft 59%
13 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 15.5
adequate Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Weiher passt de bal zonder na te denken. Tarhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen passt de bal in één keer door. Maghiran heeft problemen om de bal te vangen. Maghiran schiet op doel. Pyhälahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Kallinen rent richting de bal. Kallinen geeft een lange en hoge pass. Dumitriu kopt de bal weg. Maghiran rent richting de bal. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Paasikoski kopt de bal weg. Klungelig pakt Šapurić de bal. Met opzet legt Saarenpää zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Saarenpää moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Saarenpää schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Šapurić raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Šapurić kan niet meer verder spelen. Setälä komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Tarhanen passt de bal met de wreef. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran passt de bal in één keer door. Merimaa rent richting de bal. Merimaa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Tarhanen passt de bal in één keer door. Myllyvainio bereikt de bal nog maar net als eerste. Myllyvainio met een sublieme pass. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Paasikoski is nu in balbezit. Paasikoski met een sublieme pass. Tarhanen probeert naar een medespeler te passen. Maghiran is nu in balbezit. Maghiran haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pyhälahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Merimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Merimaa haalt uit met een fantastische trap. Pyhälahti probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskas Potkijat - FC PONTO 1:0

41e minuut.
Weiher speelt de bal door. Tarhanen rent richting de bal. Tarhanen passt de bal in één keer door. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaskas Potkijat 43%, FC PONTO 57%.
Kaskas Potkijat - FC PONTO 1:0

52e minuut.
Weiher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Setälä bereikt de bal nog maar net als eerste. Paasikoski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Paasikoski krijgt een gele kaart.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Weiher zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Merimaa de bal. Tarhanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarhanen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Gwiżdż met een sublieme pass. Ukonmurto is nu in balbezit. Ukonmurto passt de bal met de wreef. Merimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Merimaa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gwiżdż is nu in balbezit. Met opzet legt Piha zijn tegenspeler op de grond. Gwiżdż is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gwiżdż zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nurmivaara kopt de bal weg. Setälä is nu in balbezit. Tarhanen rent richting de bal. Tarhanen draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kaskas Potkijat - FC PONTO 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kaskas Potkijat 40%, FC PONTO 60%.
Kaskas Potkijat - FC PONTO 2:0