Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCLEEVI team mäntylä
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.3
waardeloos Schieten redelijk
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


28e minuut.
Tervakorpi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammenoja is nu in balbezit. Tammenoja passt de bal zonder na te denken. Maravilhas rent richting de bal. Maravilhas draait met de bal, schiet en ... Pajuluoma bokst de bal weg.

30e minuut.
Tauriala geeft de bal voor. Inworp. Muñoz Pérez met de inworp. Tammenoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammenoja geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Tammenoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Kahri onderschept slim de pass. Kahri met een sublieme pass. Puska bereikt de bal nog maar net als eerste. Puska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - team mäntylä 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLEEVI 50%, team mäntylä 50%.
FCLEEVI - team mäntylä 1:0

49e minuut.
Inworp. Ala-Sippola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tammenoja met een sublieme pass. Maravilhas is nu in balbezit. Maravilhas schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Inworp. Uotila zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Campos bereikt de bal nog maar net als eerste. Painilainen verovert de bal door een tackle van achteren. Painilainen geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Tervakorpi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tammenoja bereikt de bal nog maar net als eerste. Tammenoja met een sublieme pass. Maravilhas is nu in balbezit. Maravilhas draait met de bal, schiet en ... Pajuluoma probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FCLEEVI - team mäntylä 1:1

68e minuut.
Painilainen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Punkeri komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Tammenoja passt de bal met de wreef. Maravilhas rent richting de bal. Tauriala is nu in balbezit. Maravilhas onderschept slim de pass. Maravilhas draait met de bal, schiet en ... Pajuluoma kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ferreira Jaines is nu in balbezit. Puska verovert de bal door een tackle van achteren. Punkeri rent richting de bal. Punkeri schiet op doel. Numminen werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Kahri passt de bal zonder na te denken. Murtomaa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Uotila. Uotila krijgt een gele kaart. Murtomaa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Murtomaa zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Ampuja heeft problemen om de bal te vangen. Maravilhas is nu in balbezit. Maravilhas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FCLEEVI - team mäntylä 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCLEEVI 54%, team mäntylä 46%.
FCLEEVI - team mäntylä 1:2