Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Manaattilaakson pallo Kaskas Potkijat
Normal Tactiek oma2
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 34
slecht Schieten redelijk
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen matig


8e minuut.
Weiher onderschept slim de pass. Weiher met een sublieme pass. Paakkarinen probeert naar een medespeler te passen. Rantanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantanen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Paakkarinen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tuomikoski komt het veld opgelopen.

20e minuut.
Gwiżdż passt de bal in één keer door. Rantanen rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hannuniemi. Rantanen wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rantanen kan niet meer verder spelen. Merimaa komt het veld opgelopen. Šapurić met een snel genomen vrije trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - Kaskas Potkijat 0:1

26e minuut.
Gwiżdż probeert naar een medespeler te passen. Ukonmurto is nu in balbezit. Ukonmurto speelt de bal door. Merimaa is nu in balbezit. Merimaa haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Puistosalo de bal. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Maghiran schiet op doel. Hautaviita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - Kaskas Potkijat 0:2

30e minuut.
Karila bereikt de bal nog maar net als eerste. Šapurić legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Karila is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Karila neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - Kaskas Potkijat 1:2

42e minuut.
Hannuniemi heeft problemen om de bal te vangen. Merimaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Merimaa haalt uit met een fantastische trap. Hannuniemi probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Manaattilaakson pallo - Kaskas Potkijat 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaattilaakson pallo 71%, Kaskas Potkijat 29%.
Manaattilaakson pallo - Kaskas Potkijat 1:3

50e minuut.
Tuomikoski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Joentaus komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Joentaus geeft een hoge lob. Daar is Maghiran, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Puistosalo is nu in balbezit. Maghiran verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiran haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Weiher speelt de bal door. Maghiran bereikt de bal nog maar net als eerste. Valppu verovert de bal door een tackle van achteren. Merimaa onderschept slim de pass. Merimaa draait met de bal, schiet en ... Hautaviita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Hautaviita niet meer kan verder spelen. Kankare komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Klungelig pakt Weiher de bal. Weiher met een sublieme pass. Puistosalo rent richting de bal. Maghiran verovert de bal door een tackle van achteren. Maghiran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Manaattilaakson pallo 79%, Kaskas Potkijat 21%.
Manaattilaakson pallo - Kaskas Potkijat 1:3