Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Termites FC PONTO
442 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
15% Spel op eigen helft 85%
46 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.7 gemiddelde waardering 15.6
uitmuntend Schieten slecht
zeer goed Passen slecht
zeer goed Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Vati heeft problemen om de bal te vangen. Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne geeft een hoge lob. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Laurila verovert de bal door een tackle van achteren. Laurila geeft een lange en hoge pass. van der Wiel kopt de bal weg. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Vati met een sublieme pass. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurmivaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius verovert de bal door een tackle van achteren. Berdešius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Nurmivaara onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van der Wiel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 1:0

9e minuut.
Ţugurlan verovert de bal door een tackle van achteren. Ţugurlan speelt de bal door. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Nurmivaara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 2:0

10e minuut.
Daar is Saarenpää, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paasikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati onderschept slim de pass. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 3:0

13e minuut.
Vati geeft een lange en hoge pass. Pyhälahti probeert naar een medespeler te passen. Ţugurlan kopt de bal weg. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 4:0

14e minuut.
Pyylampi passt de bal in één keer door. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Berdešius de bal. Berdešius schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Laurila onderschept slim de pass. Laurila passt de bal met de wreef. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel geeft de bal voor. Vati springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pyhälahti met een harde bal richting middenveld. Ţugurlan kopt de bal weg. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Pyhälahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 5:0

19e minuut.
Nurmivaara rent richting de bal. Vati onderschept slim de pass. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel. Pyhälahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

20e minuut.
Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne passt de bal met de wreef. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 6:0

22e minuut.
Ţugurlan speelt de bal door. Despaigne is nu in balbezit. Despaigne geeft een lange en hoge pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Daar is Uronen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Nurmivaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius onderschept slim de pass. Berdešius schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Laurila kopt de bal weg. Berdešius rent richting de bal. Berdešius passt de bal in één keer door. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel. Pyhälahti verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nurmivaara heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius geeft een hoge lob. Vati probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pyhälahti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Ţugurlan kopt de bal weg. Nurmivaara bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 7:0

31e minuut.
van der Wiel speelt de bal door. Vati is nu in balbezit. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. Pyhälahti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 8:0

35e minuut.
Pyylampi kopt de bal weg. Laurila probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ţugurlan met een sublieme pass. Vati heeft problemen om de bal te vangen. Vati geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 9:0

38e minuut.
Pyhälahti probeert naar een medespeler te passen. Despaigne probeert de bal met de borst te controleren. Despaigne met een sublieme pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. Pyhälahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 10:0

43e minuut.
Despaigne geeft een hoge lob. Vati kopt de bal weg. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. Pyhälahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 11:0

45e minuut.
Vati schiet op doel. Klungelig pakt Pyylampi de bal. van der Wiel speelt de bal door. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius schiet op doel. Pyhälahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 16%, FC PONTO 84%.
FC Termites - FC PONTO 12:0

48e minuut.
van der Wiel met een sublieme pass. Myllyvainio bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius verovert de bal door een tackle van achteren. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 13:0

49e minuut.
Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius passt de bal in één keer door. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. Pyhälahti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 14:0

52e minuut.
Okkola rent richting de bal. Laurila onderschept slim de pass. Laurila passt de bal in één keer door. Despaigne geeft een lange en hoge pass. Berdešius springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Daar is Piha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati passt de bal met de wreef. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 15:0

58e minuut.
Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel geeft een lange en hoge pass. Despaigne rent richting de bal. Despaigne haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
van der Wiel met een sublieme pass. Pirinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati geeft de bal voor. Berdešius springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 16:0

64e minuut.
Vati geeft een hoge lob. Pyhälahti probeert naar een medespeler te passen. Saarenpää heeft problemen om de bal te vangen. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pyhälahti met een harde bal richting middenveld. Gdeszyński kopt de bal weg. Daar is Berdešius, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Despaigne passt de bal in één keer door. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati rent richting de bal. Vati draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Sárhidai kopt de bal weg. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati passt de bal zonder na te denken. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai speelt de bal door. Berdešius rent richting de bal. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 17:0

76e minuut.
Berdešius speelt de bal door. Klungelig pakt Vati de bal. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius schiet op doel. Pyhälahti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 18:0

78e minuut.
Laurila heeft problemen om de bal te vangen. Ţugurlan met een sublieme pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Nurmivaara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Nurmivaara trapt de bal weg van het doel. Okkola heeft problemen om de bal te vangen. Ţugurlan speelt de bal door. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ... Pyhälahti bokst de bal weg.

81e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan passt de bal in één keer door. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap. Pyhälahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 19:0

84e minuut.
Nurmivaara met een harde bal richting middenveld. van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel passt de bal met de wreef. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius geeft de bal voor. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Myllyvainio de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
van der Wiel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Berdešius probeert naar een medespeler te passen. Vati rent richting de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap. Pyhälahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Termites - FC PONTO 20:0

90e minuut.
Vati passt de bal zonder na te denken. Despaigne geeft een hoge lob. Klungelig pakt Myllyvainio de bal. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Termites 13%, FC PONTO 87%.
FC Termites - FC PONTO 20:0