Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PONTO FC Termites
Normal Tactiek 442
34% Balbezit 66%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 49
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 51.8
poor Schieten outstanding
poor Passen very good
hopeless Verdedigen very good


2e minuut.
Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati passt de bal zonder na te denken. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Berdešius rent richting de bal. Nurmivaara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berdešius raakt geblesseerd tijdens het duel. Berdešius kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Pyhälahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:1

7e minuut.
Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius speelt de bal door. Myllyvainio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati onderschept slim de pass. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:2

8e minuut.
Okkola bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati onderschept slim de pass. Vati passt de bal zonder na te denken. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Pyhälahti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:3

9e minuut.
Vati onderschept slim de pass. Vati geeft een hoge lob. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. Pyhälahti maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:4

10e minuut.
Despaigne passt de bal met de wreef. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Piha. Piha krijgt een gele kaart. Berdešius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berdešius komt bij de bal en schiet. Pyhälahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:5

15e minuut.
van der Wiel met de inworp. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Nurmivaara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Nurmivaara krijgt een gele kaart. Berdešius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berdešius legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Pyhälahti bokst de bal weg.

17e minuut.
Laurila geeft een lange en hoge pass. Okkola probeert de bal aan de voet te houden. Vati kopt de bal weg. Berdešius heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius schiet op doel. Pyhälahti kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:6

18e minuut.
Okkola met een sublieme pass. Klungelig pakt Saarenpää de bal. Berdešius onderschept slim de pass. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:7

20e minuut.
Paasikoski bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati onderschept slim de pass. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati passt de bal zonder na te denken. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:8

23e minuut.
Ţugurlan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ţugurlan passt de bal zonder na te denken. van der Wiel speelt de bal door. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Berdešius rent richting de bal. Berdešius speelt de bal door. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

30e minuut.
van der Wiel geeft een hoge lob. Kallinen kopt de bal weg. Braum probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vati is nu in balbezit. Vati schiet op doel. Pyhälahti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Vati probeert de bal met de borst te controleren. Myllyvainio is nu in balbezit. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:9

33e minuut.
van der Wiel bereikt de bal nog maar net als eerste. van der Wiel met een sublieme pass. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Paal! Paasikoski heeft problemen om de bal te vangen. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:10

34e minuut.
Okkola is nu in balbezit. Vati onderschept slim de pass. Vati speelt de bal door. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:11

37e minuut.
Despaigne kopt de bal weg. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati passt de bal zonder na te denken. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:12

38e minuut.
Gdeszyński geeft een hoge lob. Vati kopt de bal weg. Berdešius is nu in balbezit. Vati rent richting de bal. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:13

41e minuut.
Saarenpää heeft problemen om de bal te vangen. Laurila probeert naar een medespeler te passen. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel geeft een lange en hoge pass. Vati springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PONTO 80%, FC Termites 20%.
FC PONTO - FC Termites 0:14

48e minuut.
van der Wiel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Berdešius rent richting de bal. Nurmivaara legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Berdešius is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Berdešius zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:15

49e minuut.
Piha rent richting de bal. Vati onderschept slim de pass. Vati geeft een lange en hoge pass. Berdešius rent richting de bal. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pyhälahti trapt de bal weg. Despaigne probeert naar een medespeler te passen. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:16

50e minuut.
Saarenpää speelt de bal door. Okkola is nu in balbezit. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Despaigne geeft een hoge lob. Vati rent richting de bal. Vati draait met de bal, schiet en ... Myllyvainio probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:17

57e minuut.
Laurila is nu in balbezit. Laurila passt de bal in één keer door. Myllyvainio heeft problemen om de bal te vangen. Vati is nu in balbezit. Vati haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Ţugurlan speelt de bal door. Despaigne heeft problemen om de bal te vangen. Despaigne passt de bal in één keer door. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:18

59e minuut.
Saarenpää met een sublieme pass. Okkola heeft problemen om de bal te vangen. Vati rent richting de bal. Vati haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Pyhälahti probeert naar een medespeler te passen. Sárhidai bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárhidai passt de bal in één keer door. Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Despaigne geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vati bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati schiet op doel. Pyhälahti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:19

63e minuut.
Uronen geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vati de bal. Vati speelt de bal door. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius schiet op doel. Paal! Daar is Saarenpää, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laurila onderschept slim de pass. Laurila geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vati de bal. Vati schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Laurila kopt de bal weg. Vati is nu in balbezit. Vati passt de bal in één keer door. Berdešius rent richting de bal. Berdešius schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

66e minuut.
Pyhälahti geeft een hoge lob. Gdeszyński rent richting de bal. Gdeszyński passt de bal zonder na te denken. Berdešius bereikt de bal nog maar net als eerste. Berdešius haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Klungelig pakt Berdešius de bal. van der Wiel rent richting de bal. van der Wiel speelt de bal door. Vati is nu in balbezit. Vati draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:20

68e minuut.
Vati passt de bal in één keer door. Berdešius is nu in balbezit. Berdešius passt de bal in één keer door. Vati rent richting de bal. Vati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:21

71e minuut.
van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel passt de bal met de wreef. Berdešius rent richting de bal. Berdešius haalt uit met een fantastische trap. Pyhälahti werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:22

75e minuut.
Vati geeft een lange en hoge pass. Myllyvainio heeft problemen om de bal te vangen. Despaigne geeft een lange en hoge pass. Berdešius krijgt zijn hoofd ertegen. Nurmivaara probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:23

77e minuut.
Inworp. Despaigne met een snelle inworp. Vati rent richting de bal. Vati geeft de bal voor. Nurmivaara heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:24

78e minuut.
Ţugurlan probeert naar een medespeler te passen. Despaigne rent richting de bal. Despaigne passt de bal in één keer door. Vati heeft problemen om de bal te vangen. Vati haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Vati onderschept slim de pass. Daar is Vati, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Myllyvainio bereikt de bal nog maar net als eerste. Vati verovert de bal door een tackle van achteren. Vati geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal. Nurmivaara is nu in balbezit. Berdešius onderschept slim de pass. Berdešius schiet op doel. Pyhälahti probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Despaigne bereikt de bal nog maar net als eerste. Despaigne geeft een lange en hoge pass. van der Wiel is nu in balbezit. van der Wiel geeft een hoge lob. Vati krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PONTO - FC Termites 0:25

87e minuut.
Ţugurlan is nu in balbezit. Ţugurlan passt de bal in één keer door. Klungelig pakt van der Wiel de bal. van der Wiel geeft een hoge lob. Vati maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PONTO 86%, FC Termites 14%.
FC PONTO - FC Termites 0:25