Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Massive Impact FC Hakkapeliitta
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
14 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 14.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Pesämaa verovert de bal door een tackle van achteren. Kaunismaa rent richting de bal. Pieniniemi is nu in balbezit. Kaunismaa verovert de bal door een tackle van achteren. Kaunismaa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - FC Hakkapeliitta 1:0

39e minuut.
Tossavainen rent richting de bal. Pesämaa is nu in balbezit. Tossavainen maakt een afschuwelijke overtreding. Tossavainen krijgt een gele kaart. Pesämaa is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pesämaa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Kaunismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaunismaa met een sublieme pass. Kalpio is nu in balbezit. Kalpio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Aitamurto de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Massive Impact 42%, FC Hakkapeliitta 58%.
FC Massive Impact - FC Hakkapeliitta 1:0

72e minuut.
Kaunismaa is nu in balbezit. Kaunismaa probeert naar een medespeler te passen. Kalpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalpio draait met de bal, schiet en ... Toivio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - FC Hakkapeliitta 2:0

77e minuut.
Pykälistö rent richting de bal. Pykälistö passt de bal zonder na te denken. Petäjäsalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimpiläinen onderschept slim de pass. Rimpiläinen schiet op doel. De bal raakt de paal.

82e minuut.
Väisänen geeft de bal voor. Kalpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaunismaa is nu in balbezit. Kalpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalpio draait met de bal, schiet en ... Toivio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - FC Hakkapeliitta 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Massive Impact 52%, FC Hakkapeliitta 48%.
FC Massive Impact - FC Hakkapeliitta 3:0