Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Beetlehemin Seimiveikot Kainuun Hevoset
victory Tactiek Keskeltä
53% Balbezit 47%
28% Spel op eigen helft 72%
9 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
24.2 gemiddelde waardering 21.6
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Uusimies geeft een hoge lob. Inworp. Kaleva met een snelle inworp. Lassila rent richting de bal. Lassila geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Välikangas is nu in balbezit. Salopelto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Välikangas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Furiš zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Välinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hannula rent richting de bal. Hannula draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beetlehemin Seimiveikot 30%, Kainuun Hevoset 70%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Beetlehemin Seimiveikot - Kainuun Hevoset 0:0

57e minuut.
Uusimies geeft een hoge lob. Inworp. Kaleva met de inworp. Välikangas rent richting de bal. Välikangas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Välikangas is nu in balbezit. Välikangas met een sublieme pass. Jantunen is nu in balbezit. Viljaniemi onderschept slim de pass. Viljaniemi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Beetlehemin Seimiveikot - Kainuun Hevoset 1:0

64e minuut.
Rams met de inworp. Lassila speelt de bal door. Hannula heeft problemen om de bal te vangen. Hannula schiet op doel. Mäntyvuo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beetlehemin Seimiveikot - Kainuun Hevoset 2:0

68e minuut.
Välinen heeft problemen om de bal te vangen. Kipinä is nu in balbezit. Hannula verovert de bal door een tackle van achteren. Hannula haalt uit met een fantastische trap. Mäntyvuo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Beetlehemin Seimiveikot - Kainuun Hevoset 3:0

78e minuut.
Rams met een sublieme pass. Kaleva bereikt de bal nog maar net als eerste. Salopelto legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kaleva raakt geblesseerd tijdens het duel. Lassila neemt de penalty, wat een uithaal! Mäntyvuo bokst de bal weg.

82e minuut.
Salopelto passt de bal in één keer door. Uusimies rent richting de bal. Hannula rent richting de bal. Hannula schiet op doel. Mäntyvuo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Beetlehemin Seimiveikot - Kainuun Hevoset 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Beetlehemin Seimiveikot 26%, Kainuun Hevoset 74%.
Beetlehemin Seimiveikot - Kainuun Hevoset 4:0