Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itä-Uusimaa Angels FC hakki
Q17 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
20% Spel op eigen helft 80%
28 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
38.1 gemiddelde waardering 18.9
goed Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş passt de bal zonder na te denken. Santanilla rent richting de bal. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Valjakka maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC hakki 1:0

8e minuut.
Efeoğlu met een sublieme pass. Santanilla rent richting de bal. Soppinen is nu in balbezit. Santanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC hakki 2:0

13e minuut.
Belmar met een sublieme pass. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş passt de bal met de wreef. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Santanilla is nu in balbezit. Malinen onderschept slim de pass. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC hakki 3:0

23e minuut.
Belmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmar passt de bal in één keer door. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla schiet op doel. Vihkanen probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Pitkälampi speelt de bal door. Daar is Mielniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielniczek passt de bal zonder na te denken. Szaj rent richting de bal. Szaj schiet op doel. Paal! Santanilla rent richting de bal. Santanilla schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC hakki 4:0

34e minuut.
Efeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeoğlu passt de bal in één keer door. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Valjakka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC hakki 5:0

36e minuut.
Mielniczek is nu in balbezit. Belmar is nu in balbezit. Belmar passt de bal in één keer door. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla draait met de bal, schiet en ... Paal!

37e minuut.
Daar is Boldiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldiş geeft een lange en hoge pass. Efeoğlu probeert de bal met de borst te controleren. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Szaj is nu in balbezit. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek geeft een lange en hoge pass. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC hakki 6:0

43e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Boldiş geeft een lange en hoge pass. Vihkanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj verovert de bal door een tackle van achteren. Szaj draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Daar is Mielniczek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Smeds bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeds geeft een hoge lob. Busa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gardynik onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Ljuta speelt de bal door. Santanilla rent richting de bal. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj haalt uit met een fantastische trap. Valjakka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC hakki 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itä-Uusimaa Angels 24%, FC hakki 76%.
Itä-Uusimaa Angels - FC hakki 7:0

62e minuut.
Mielniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielniczek passt de bal in één keer door. Belmar is nu in balbezit. Belmar schiet op doel. Daar is Vihkanen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valjakka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Boldiş rent richting de bal. Boldiş passt de bal in één keer door. Szaj rent richting de bal. Szaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC hakki 8:0

64e minuut.
Alasalmi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Törmi komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Klungelig pakt Pitkälampi de bal. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj draait met de bal, schiet en ... Uimonen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC hakki 9:0

70e minuut.
Efeoğlu is nu in balbezit. Efeoğlu geeft de bal voor. Belmar kopt de bal weg. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Törmi rent richting de bal. Törmi passt de bal zonder na te denken. Gardynik speelt de bal door. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla draait met de bal, schiet en ... Valjakka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC hakki 10:0

84e minuut.
Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek passt de bal met de wreef. Soppinen is nu in balbezit. Santanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Uimonen geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Efeoğlu met een snelle inworp. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Valjakka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itä-Uusimaa Angels 17%, FC hakki 83%.
Itä-Uusimaa Angels - FC hakki 10:0