Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Järvenpään Kisa FC Massive Impact
Perus Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.5
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


4e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Nivamaa trapt de bal weg van het doel. Vehkasalo kopt de bal weg. Heininen rent richting de bal. Heininen probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - FC Massive Impact 1:0

21e minuut.
Hyryläinen met de inworp. Parkkola rent richting de bal. Parkkola geeft de bal voor. Pohjanheimo krijgt zijn hoofd ertegen. Nivamaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - FC Massive Impact 2:0

23e minuut.
Kalpio onderschept slim de pass. Saraoja rent richting de bal. Saraoja geeft een hoge lob. Kalpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalpio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Raevaara passt de bal in één keer door. Hentula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hentula probeert naar een medespeler te passen. Heininen is nu in balbezit. Heininen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Kaunismaa rent richting de bal. Kalpio is nu in balbezit. Lax tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lax krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Järvenpään Kisa 45%, FC Massive Impact 55%.
Järvenpään Kisa - FC Massive Impact 2:0

48e minuut.
Hentula probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Heininen de bal. Heininen met een sublieme pass. Pohjanheimo is nu in balbezit. Pohjanheimo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Heininen schiet op doel. Nivamaa speelt de bal door. Forsell heeft problemen om de bal te vangen. Kalpio is nu in balbezit. Kalpio schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Saraoja heeft problemen om de bal te vangen. Raevaara rent richting de bal. Raevaara geeft de bal voor. Pohjanheimo is nu in balbezit. Pohjanheimo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Hentula de bal onder controle te krijgen. Kaunismaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaunismaa met een sublieme pass. Kalpio is nu in balbezit. Kalpio draait met de bal, schiet en ... Varvikko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Järvenpään Kisa 46%, FC Massive Impact 54%.
Järvenpään Kisa - FC Massive Impact 2:0