Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tampereen Jazz FC Hakkapeliitta
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
51% Spel op eigen helft 49%
6 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
15.3 gemiddelde waardering 15.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Tossavainen geeft een lange en hoge pass. Inworp. Johansson met de inworp. Talaja is nu in balbezit. Talaja geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Vanhakartano rent richting de bal. Väkeväinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Väkeväinen speelt de bal door. Rimpiläinen is nu in balbezit. Rimpiläinen schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Jazz - FC Hakkapeliitta 0:1

21e minuut.
Ikäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Peltohuhta onderschept slim de pass. Peltohuhta speelt de bal door. Rimpiläinen rent richting de bal. Rimpiläinen haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Aitamurto met een harde bal richting middenveld. Vanhakartano kopt de bal weg. Viljanne rent richting de bal. Rimpiläinen is nu in balbezit. Rimpiläinen schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Jazz - FC Hakkapeliitta 0:2

30e minuut.
Vanhakartano is nu in balbezit. Daar is Talaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Vanhakartano zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Vanhakartano naar de kleedkamers voor een vroege douche.

33e minuut.
Tossavainen met een sublieme pass. Peltohuhta rent richting de bal. Peltohuhta passt de bal zonder na te denken. Rimpiläinen rent richting de bal. Rimpiläinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kiiskinen geeft een hoge lob. Inworp. Halmekangas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaja draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Jazz - FC Hakkapeliitta 1:2

42e minuut.
Pykälistö bereikt de bal nog maar net als eerste. Maaninka is nu in balbezit. Maaninka speelt de bal door. Starkki rent richting de bal. Starkki haalt uit met een fantastische trap. Toivio probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampereen Jazz 47%, FC Hakkapeliitta 53%.
Tampereen Jazz - FC Hakkapeliitta 1:2

47e minuut.
Pieniniemi is nu in balbezit. Pieniniemi geeft een hoge lob. Inworp. Johansson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Talaja geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kiiskinen speelt de bal door. Sairio is nu in balbezit. Sairio passt de bal met de wreef. Rimpiläinen is nu in balbezit. Rimpiläinen haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

65e minuut.
Ikäläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ikäläinen passt de bal zonder na te denken. Metsärinne rent richting de bal. Rimpiläinen onderschept slim de pass. Rimpiläinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Pykälistö passt de bal zonder na te denken. Kiiskinen is nu in balbezit. Talaja begaat een overtreding. Talaja krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Halmekangas raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pihlajakoski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampereen Jazz 55%, FC Hakkapeliitta 45%.
Tampereen Jazz - FC Hakkapeliitta 1:2