Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kainuun Hevoset Itä-Uusimaa Angels
Keskeltä Tactiek Q17
39% Balbezit 61%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 25
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 38.1
weak Schieten good
poor Passen very good
poor Verdedigen average


1e minuut.
Daar is Santanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Karhumäki rent richting de bal. Santanilla onderschept slim de pass. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Järvilehto probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Itä-Uusimaa Angels 0:1

4e minuut.
Järvilehto trapt de bal weg van het doel. Puurtinen heeft problemen om de bal te vangen. Gardynik kopt de bal weg. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Salopelto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Salopelto begaat een overtreding. Salopelto krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Mielniczek speelt de bal door. Klungelig pakt Efeoğlu de bal. Efeoğlu met een sublieme pass. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Haltsonen geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Efeoğlu met de inworp. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Szaj probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş geeft een hoge lob. Santanilla rent richting de bal. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Itä-Uusimaa Angels 0:2

42e minuut.
Efeoğlu passt de bal zonder na te denken. Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Santanilla rent richting de bal. Santanilla schiet op doel. Karhumäki probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Belmar probeert naar een medespeler te passen. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek speelt de bal door. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Itä-Uusimaa Angels 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 70%, Itä-Uusimaa Angels 30%.
Kainuun Hevoset - Itä-Uusimaa Angels 0:3

48e minuut.
Salopelto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek onderschept slim de pass. Mielniczek met een sublieme pass. Szaj is nu in balbezit. Szaj draait met de bal, schiet en ... Järvilehto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Haltsonen verovert de bal door een tackle van achteren. Mielniczek speelt de bal door. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Doeltrap. Järvilehto trapt de bal weg van het doel. Belmar kopt de bal weg. Santanilla rent richting de bal. Santanilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Belmar probeert naar een medespeler te passen. Boldiş rent richting de bal. Boldiş probeert naar een medespeler te passen. Santanilla rent richting de bal. Santanilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Itä-Uusimaa Angels 0:4

71e minuut.
Virkkinen speelt de bal door. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş speelt de bal door. Santanilla rent richting de bal. Santanilla schiet op doel. Järvilehto probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Itä-Uusimaa Angels 0:5

71e minuut.
Virkkinen heeft problemen om de bal te vangen. Szaj is nu in balbezit. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj rent richting de bal. Szaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Efeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeoğlu geeft de bal voor. Ahomaa kopt de bal weg. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Klungelig pakt Belmar de bal. Belmar met een sublieme pass. Daar is Santanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Efeoğlu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 71%, Itä-Uusimaa Angels 29%.
Kainuun Hevoset - Itä-Uusimaa Angels 0:5