Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Järvenpään Kisa FC Hakkapeliitta
Perus Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.2 gemiddelde waardering 15.3
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
Sairio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sairio probeert naar een medespeler te passen. Rimpiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rimpiläinen schiet op doel. Varvikko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - FC Hakkapeliitta 0:1

10e minuut.
Sairio onderschept slim de pass. Sairio speelt de bal door. Rimpiläinen rent richting de bal. Rimpiläinen haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - FC Hakkapeliitta 0:2

17e minuut.
Vanhakartano bereikt de bal nog maar net als eerste. Hentula onderschept slim de pass. Hentula passt de bal in één keer door. Pohjanheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjanheimo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Nikitin geeft een lange en hoge pass. Hentula bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhakartano begaat een overtreding. Vanhakartano krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Pykälistö probeert naar een medespeler te passen. Hyryläinen is nu in balbezit. Vanhakartano is nu in balbezit. Hyryläinen onderschept slim de pass. Hyryläinen geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Järvenpään Kisa 40%, FC Hakkapeliitta 60%.
Järvenpään Kisa - FC Hakkapeliitta 0:2

51e minuut.
Puolakkainen met een sublieme pass. Korkala is nu in balbezit. Korkala passt de bal zonder na te denken. Pohjanheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjanheimo draait met de bal, schiet en ... Toivio bokst de bal weg.

53e minuut.
Raevaara met een sublieme pass. Hentula bereikt de bal nog maar net als eerste. Hentula passt de bal in één keer door. Pohjanheimo rent richting de bal. Pohjanheimo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Peltohuhta onderschept slim de pass. Peltohuhta met een sublieme pass. Forsell is nu in balbezit. Vanhakartano verovert de bal door een tackle van achteren. Vanhakartano haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Harju bereikt de bal nog maar net als eerste. Harju geeft een lange en hoge pass. Hyryläinen kopt de bal weg. Pykälistö bereikt de bal nog maar net als eerste. Pykälistö schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Järvenpään Kisa 50%, FC Hakkapeliitta 50%.
Järvenpään Kisa - FC Hakkapeliitta 0:2