Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Massive Impact Tampereen Jazz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
7 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


3e minuut.
Talaja rent richting de bal. Niini onderschept slim de pass. Niini geeft de bal voor. Kalpio rent richting de bal. Kalpio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Ikäläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Ikäläinen geeft de bal voor. Starkki is nu in balbezit. Talaja rent richting de bal. Talaja schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Nivamaa trapt de bal weg. Rautiainen kopt de bal weg. Ikäläinen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kalpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalpio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Tampereen Jazz 1:0

17e minuut.
Saariranta rent richting de bal. Kaunismaa verovert de bal door een tackle van achteren. Viljanne is nu in balbezit. Kalpio onderschept slim de pass. Kalpio draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Maaninka rent richting de bal. Pesämaa verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Maaninka. Maaninka krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Ikäläinen geeft een lange en hoge pass. Vuohila is nu in balbezit. Starkki schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Starkki krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Pesämaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaja onderschept slim de pass. Talaja probeert naar een medespeler te passen. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Massive Impact - Tampereen Jazz 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Massive Impact 44%, Tampereen Jazz 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Massive Impact - Tampereen Jazz 1:1

46e minuut.
Johansson passt de bal met de wreef. Talaja is nu in balbezit. Rautiainen is nu in balbezit. Talaja verovert de bal door een tackle van achteren. Talaja haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Kalpio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Viljanne bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kalpio. Kalpio krijgt een gele kaart.

69e minuut.
Niini kan de bal niet met de borst controleren. Maaninka geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Väisänen de bal onder controle te krijgen. Talaja rent richting de bal. Talaja haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal. Metsärinne passt de bal in één keer door. Rautiainen rent richting de bal. Metsärinne schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Metsärinne naar de kleedkamers voor een vroege douche.

79e minuut.
Pihlajakoski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salakka komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Massive Impact 53%, Tampereen Jazz 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Massive Impact - Tampereen Jazz 1:1