Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tampereen Jazz FC Massive Impact
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 15.6
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Matinlauri rent richting de bal. Kalpio is nu in balbezit. Maaninka rent richting de bal. Kalpio verovert de bal door een tackle van achteren. Kalpio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Halmekangas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Maaninka is nu in balbezit. Maaninka speelt de bal door. Starkki is nu in balbezit. Starkki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Maaninka kopt de bal weg. Talaja rent richting de bal. Talaja met een sublieme pass. Starkki bereikt de bal nog maar net als eerste. Starkki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampereen Jazz 44%, FC Massive Impact 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tampereen Jazz - FC Massive Impact 0:0

47e minuut.
Metsärinne probeert naar een medespeler te passen. Maaninka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maaninka geeft een lange en hoge pass. Johansson bereikt de bal nog maar net als eerste. Johansson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Halmekangas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Jazz - FC Massive Impact 1:0

55e minuut.
Starkki passt de bal zonder na te denken. Johansson is nu in balbezit. Johansson passt de bal zonder na te denken. Talaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Rautiainen speelt de bal door. Metsärinne rent richting de bal. Metsärinne passt de bal in één keer door. Talaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Talaja draait met de bal, schiet en ... Paal!

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pirttisaari met de inworp. Matinlauri is nu in balbezit. Matinlauri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pesämaa rent richting de bal. Talaja onderschept slim de pass. Talaja passt de bal zonder na te denken. Starkki is nu in balbezit. Starkki schiet op doel. Paal! Nivamaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampereen Jazz 37%, FC Massive Impact 63%.
Tampereen Jazz - FC Massive Impact 1:0