Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itä-Uusimaa Angels FC Hakkapeliitta
Q17 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
30 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
37.8 gemiddelde waardering 14.9
goed Schieten slecht
zeer goed Passen hopeloos
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Tossavainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielniczek speelt de bal door. Santanilla rent richting de bal. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Mielniczek passt de bal zonder na te denken. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş passt de bal zonder na te denken. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Kiiskinen speelt de bal door. Pykälistö is nu in balbezit. Pykälistö geeft de bal voor. Szaj probeert de bal aan de voet te houden. Szaj haalt uit met een fantastische trap. Toivio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Pykälistö geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Efeoğlu met een snelle inworp. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Toivio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Hakkapeliitta 1:0

16e minuut.
Mielniczek speelt de bal door. Efeoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Efeoğlu passt de bal in één keer door. Szaj rent richting de bal. Szaj haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

23e minuut.
Gardynik passt de bal zonder na te denken. Boldiş is nu in balbezit. Tossavainen begaat een overtreding. Tossavainen krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Tossavainen rent richting de bal. Tossavainen speelt de bal door. Nikitin bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj is nu in balbezit. Szaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Klungelig pakt Santanilla de bal. Santanilla passt de bal in één keer door. Szaj rent richting de bal. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Boldiş speelt de bal door. Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Santanilla is nu in balbezit. Efeoğlu rent richting de bal. Efeoğlu draait met de bal, schiet en ... Toivio bokst de bal weg. Santanilla rent richting de bal. Santanilla draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Hakkapeliitta 2:0

36e minuut.
Rimpiläinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielniczek passt de bal met de wreef. Santanilla rent richting de bal. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Toivio kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Santanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santanilla draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itä-Uusimaa Angels 25%, FC Hakkapeliitta 75%.
Itä-Uusimaa Angels - FC Hakkapeliitta 2:0

47e minuut.
Santanilla geeft de bal voor. Pieniniemi kan de bal niet met de borst controleren. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj schiet op doel. Toivio maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Hakkapeliitta 3:0

55e minuut.
Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş speelt de bal door. Belmar speelt de bal door. Szaj rent richting de bal. Szaj schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Efeoğlu rent richting de bal. Efeoğlu geeft een lange en hoge pass. Nikitin is nu in balbezit. Boldiş verovert de bal door een tackle van achteren. Boldiş haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Klungelig pakt Efeoğlu de bal. Efeoğlu met een sublieme pass. Santanilla is nu in balbezit. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Gardynik kopt de bal weg. Boldiş rent richting de bal. Boldiş geeft een lange en hoge pass. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Szaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaj schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Hakkapeliitta 4:0

78e minuut.
Tossavainen is nu in balbezit. Mielniczek onderschept slim de pass. Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Daar is Szaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pieniniemi is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Santanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pykälistö rent richting de bal. Efeoğlu onderschept slim de pass. Santanilla rent richting de bal. Santanilla schiet op doel. Toivio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Hakkapeliitta 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itä-Uusimaa Angels 19%, FC Hakkapeliitta 81%.
Itä-Uusimaa Angels - FC Hakkapeliitta 5:0