Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Järvenpään Kisa Kainuun Hevoset
Perus Tactiek Keskeltä
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 30.1
weak Schieten average
unsatisfactory Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Hyryläinen onderschept slim de pass. Virkkinen verovert de bal door een tackle van achteren. Tuomijoki met een sublieme pass. Marjamäki is nu in balbezit. Marjamäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Kainuun Hevoset 0:1

4e minuut.
Ahomaa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vehkasalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Heininen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heininen geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Raevaara rent richting de bal. Puurtinen onderschept slim de pass. Puurtinen speelt de bal door. Marjamäki is nu in balbezit. Marjamäki schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Kainuun Hevoset 0:2

16e minuut.
Jokelainen rent richting de bal. Heininen bereikt de bal nog maar net als eerste. Heininen met een sublieme pass. Pohjanheimo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohjanheimo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Tuomijoki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salopelto komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Lax rent richting de bal. Lax passt de bal in één keer door. Heininen speelt de bal door. Pohjanheimo rent richting de bal. Pohjanheimo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Kainuun Hevoset 1:2

27e minuut.
Salopelto probeert naar een medespeler te passen. Poikkijärvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjamäki onderschept slim de pass. Marjamäki schiet op doel. Varvikko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Kainuun Hevoset 1:3

29e minuut.
Vehkasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vehkasalo passt de bal in één keer door. Rantavuori heeft problemen om de bal te vangen. Pohjanheimo is nu in balbezit. Pohjanheimo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Virkkinen is nu in balbezit. Lax onderschept slim de pass. Lax probeert naar een medespeler te passen. Pohjanheimo rent richting de bal. Pohjanheimo haalt uit met een fantastische trap. Myllykangas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

41e minuut.
Karhumäki is nu in balbezit. Karhumäki met een sublieme pass. Salopelto bereikt de bal nog maar net als eerste. Salopelto geeft een hoge lob. Marjamäki bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Järvenpään Kisa 49%, Kainuun Hevoset 51%.
Järvenpään Kisa - Kainuun Hevoset 1:3

50e minuut.
Lax geeft een hoge lob. Salopelto geeft de bal voor. Poikkijärvi heeft problemen om de bal te vangen. Marjamäki is nu in balbezit. Marjamäki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Marjamäki rent richting de bal. Forsell bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjamäki onderschept slim de pass. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap. Varvikko probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Puurtinen is nu in balbezit. Puurtinen geeft een hoge lob. Salopelto is nu in balbezit. Salopelto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Kainuun Hevoset 1:4

64e minuut.
Myllykangas trapt de bal weg van het doel. Salopelto is nu in balbezit. Salopelto probeert naar een medespeler te passen. Marjamäki rent richting de bal. Marjamäki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Toivio passt de bal in één keer door. Salopelto is nu in balbezit. Salopelto met een sublieme pass. Virkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virkkinen haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Marjamäki is nu in balbezit. Virkkinen rent richting de bal. Marjamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjamäki schiet op doel. Varvikko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Järvenpään Kisa - Kainuun Hevoset 1:5

81e minuut.
Raevaara geeft de bal voor. Inworp. Puurtinen zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Virkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virkkinen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Järvenpään Kisa 69%, Kainuun Hevoset 31%.
Järvenpään Kisa - Kainuun Hevoset 1:5