Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC hakki Tampereen Jazz
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
40% Spel op eigen helft 60%
17 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 16.9
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Malinen geeft de bal voor. Saaresmäki is nu in balbezit. Ikäläinen onderschept slim de pass. Alasalmi rent richting de bal. Alasalmi schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Maaninka bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinen is nu in balbezit. Malinen speelt de bal door. Alasalmi rent richting de bal. Alasalmi haalt uit met een fantastische trap. Puistosalmi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Halmekangas geeft de bal voor. Saaresmäki kopt de bal weg. Klungelig pakt Saariranta de bal. Alasalmi rent richting de bal. Alasalmi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC hakki - Tampereen Jazz 1:0

32e minuut.
Alasalmi probeert de bal aan de voet te houden. Viljanne rent richting de bal. Alasalmi is nu in balbezit. Alasalmi draait met de bal, schiet en ... Saariranta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Malinen geeft een hoge lob. Levänen rent richting de bal. Levänen met een sublieme pass. Alasalmi rent richting de bal. Alasalmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Smeds rent richting de bal. Saariranta bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Smeds. Smeds krijgt een gele kaart. Saariranta wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

44e minuut.
Metsärinne is nu in balbezit. Smeds onderschept slim de pass. Smeds speelt de bal door. Alasalmi is nu in balbezit. Alasalmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC hakki 36%, Tampereen Jazz 64%.
FC hakki - Tampereen Jazz 1:0

51e minuut.
Uimonen verovert de bal door een tackle van achteren. Malinen is nu in balbezit. Malinen passt de bal met de wreef. Smeds bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeds haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Halmekangas is nu in balbezit. Soppinen onderschept slim de pass. Soppinen geeft een hoge lob. Alasalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Alasalmi draait met de bal, schiet en ... Puistosalmi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Levänen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Saaresmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Saaresmäki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Maaninka bereikt de bal nog maar net als eerste. Maaninka geeft de bal voor. Vihkanen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Starkki rent richting de bal. Starkki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Talaja passt de bal in één keer door. Smeds rent richting de bal. Maaninka bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeds rent richting de bal. Smeds schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC hakki 44%, Tampereen Jazz 56%.
FC hakki - Tampereen Jazz 1:0