Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itä-Uusimaa Angels FC Massive Impact
Q17 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
26% Spel op eigen helft 74%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
35.3 gemiddelde waardering 17
goed Schieten slecht
solide Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Efeoğlu speelt de bal door. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla met een sublieme pass. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Santanilla rent richting de bal. Niini bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Santanilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Doeltrap. Nivamaa trapt de bal weg van het doel. Boldiş kopt de bal weg. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek passt de bal in één keer door. Santanilla rent richting de bal. Szaj is nu in balbezit. Szaj draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Efeoğlu onderschept slim de pass. Efeoğlu passt de bal zonder na te denken. Daar is Santanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Nivamaa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Gardynik speelt de bal door. Szaj is nu in balbezit. Szaj speelt de bal door. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Efeoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeoğlu passt de bal met de wreef. Santanilla rent richting de bal. Santanilla schiet op doel. Nivamaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Massive Impact 1:0

31e minuut.
Pesämaa is nu in balbezit. Efeoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Efeoğlu geeft een lange en hoge pass. Szaj is nu in balbezit. Szaj haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Santanilla onderschept slim de pass. Santanilla speelt de bal door. Klungelig pakt Efeoğlu de bal. Efeoğlu geeft een hoge lob. Szaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Massive Impact 2:0

35e minuut.
Santanilla probeert naar een medespeler te passen. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj is nu in balbezit. Szaj schiet op doel. Nivamaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Massive Impact 3:0

37e minuut.
Efeoğlu kopt de bal weg. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek passt de bal met de wreef. Szaj rent richting de bal. Szaj draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Massive Impact 4:0

40e minuut.
Szaj onderschept slim de pass. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek speelt de bal door. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Nivamaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Petäjäsalo. Boldiş raakt geblesseerd tijdens het duel. Mielniczek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Szaj is nu in balbezit. Vuohila legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Vuohila krijgt een gele kaart. Szaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santanilla legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Massive Impact 5:0

44e minuut.
Mielniczek met een sublieme pass. Belmar bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmar probeert naar een medespeler te passen. Santanilla rent richting de bal. Santanilla schiet op doel. Nivamaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Massive Impact 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itä-Uusimaa Angels 31%, FC Massive Impact 69%.
Itä-Uusimaa Angels - FC Massive Impact 6:0

47e minuut.
Mielniczek speelt de bal door. Santanilla rent richting de bal. Santanilla passt de bal zonder na te denken. Szaj is nu in balbezit. Szaj schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

50e minuut.
Santanilla raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gottardi komt het veld opgelopen.

53e minuut.
Szaj is nu in balbezit. Szaj speelt de bal door. Nivamaa speelt de bal door. Boldiş rent richting de bal. Boldiş geeft een hoge lob. Nivamaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Gardynik geeft de bal voor. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuohila begaat een overtreding. Vuohila krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

68e minuut.
Daar is Petäjäsalo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boldiş probeert naar een medespeler te passen. Szaj is nu in balbezit. Szaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Belmar passt de bal zonder na te denken. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Massive Impact 7:0

73e minuut.
Boldiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek passt de bal zonder na te denken. Gottardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Petäjäsalo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szaj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mielniczek zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Gottardi is nu in balbezit. Gottardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Väisänen probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Efeoğlu zal de hoekschop nemen. Väisänen bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Efeoğlu zal de hoekschop nemen. Mielniczek maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Massive Impact 8:0

81e minuut.
Efeoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Efeoğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Szaj de bal. Szaj draait met de bal, schiet en ... Nivamaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Belmar kopt de bal weg. Efeoğlu rent richting de bal. Efeoğlu speelt de bal door. Väisänen verovert de bal door een tackle van achteren. Szaj rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Boldiş neemt de hoekschop. Daar is Gottardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gottardi haalt uit met een fantastische trap. Nivamaa bokst de bal weg. Väisänen rent richting de bal. Väisänen geeft de bal voor. Gonstaw kopt de bal weg. Belmar is nu in balbezit. Mielniczek geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Massive Impact 9:0

85e minuut.
Belmar speelt de bal door. Niini rent richting de bal. Met opzet legt Efeoğlu zijn tegenspeler op de grond. Efeoğlu krijgt een gele kaart.

88e minuut.
Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş passt de bal in één keer door. Szaj rent richting de bal. Szaj schiet op doel. Nivamaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - FC Massive Impact 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itä-Uusimaa Angels 21%, FC Massive Impact 79%.
Itä-Uusimaa Angels - FC Massive Impact 10:0