Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Massive Impact Itä-Uusimaa Angels
Normal Tactiek Q17
40% Balbezit 60%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 30
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 38.1
slecht Schieten goed
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş probeert naar een medespeler te passen. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Santanilla haalt uit met een fantastische trap. Nivamaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

10e minuut.
Efeoğlu met een sublieme pass. Santanilla rent richting de bal. Niini rent richting de bal. Santanilla verovert de bal door een tackle van achteren. Santanilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Gardynik speelt de bal door. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş probeert naar een medespeler te passen. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek geeft een lange en hoge pass. Pesämaa heeft problemen om de bal te vangen. Santanilla is nu in balbezit. Santanilla draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş passt de bal met de wreef. Daar is Gottardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gottardi schiet op doel. Nivamaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:1

25e minuut.
Gottardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek rent richting de bal. Gottardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Efeoğlu speelt de bal door. Santanilla heeft problemen om de bal te vangen. Santanilla met een sublieme pass. Gottardi is nu in balbezit. Gottardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Petäjäsalo geeft een hoge lob. Gonstaw bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeoğlu probeert naar een medespeler te passen. Santanilla heeft problemen om de bal te vangen. Santanilla schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klungelig pakt Santanilla de bal. Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Niini bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeoğlu onderschept slim de pass. Efeoğlu geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Daar is Boldiş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gottardi is nu in balbezit. Petäjäsalo rent richting de bal. Gottardi verovert de bal door een tackle van achteren. Gottardi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Massive Impact 67%, Itä-Uusimaa Angels 33%.
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:1

46e minuut.
Santanilla heeft problemen om de bal te vangen. Kaunismaa onderschept slim de pass. Belmar tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kaunismaa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Kaunismaa kan niet meer verder spelen. Belmar met een sublieme pass. Matinlauri komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Efeoğlu is nu in balbezit. Efeoğlu geeft de bal voor. Gottardi kan de bal niet met de borst controleren. Gottardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:2

52e minuut.
Ljuta trapt de bal weg. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek passt de bal zonder na te denken. Gottardi rent richting de bal. Gottardi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:3

56e minuut.
Vuohila is nu in balbezit. Mielniczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mielniczek passt de bal in één keer door. Gottardi rent richting de bal. Gottardi haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pesämaa geeft een hoge lob. Kalpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalpio draait met de bal, schiet en ... Ljuta probeert wanhopig de bal te grijpen. Gonstaw verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Mielniczek rent richting de bal. Santanilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek met een sublieme pass. Gottardi rent richting de bal. Gottardi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Efeoğlu is nu in balbezit. Efeoğlu geeft een lange en hoge pass. Gottardi is nu in balbezit. Gottardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:4

73e minuut.
Saraoja met de inworp. Rautiainen speelt de bal door. Daar is Santanilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santanilla schiet op doel. Nivamaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:5

75e minuut.
Boldiş is nu in balbezit. Petäjäsalo rent richting de bal. Mielniczek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Petäjäsalo moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Petäjäsalo kan niet meer verder spelen. Vähäsöyrinki komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Belmar rent richting de bal. Belmar passt de bal met de wreef. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş geeft een hoge lob. Santanilla rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:6

86e minuut.
Nivamaa trapt de bal weg van het doel. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş geeft een lange en hoge pass. Santanilla rent richting de bal. Santanilla haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:7

90e minuut.
Vähäsöyrinki kan de bal niet met de borst controleren. Vähäsöyrinki geeft een hoge lob. Inworp. Boldiş zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mielniczek geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Massive Impact 63%, Itä-Uusimaa Angels 37%.
FC Massive Impact - Itä-Uusimaa Angels 0:7