Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kainuun Hevoset Tampereen Jazz
Keskeltä Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
18 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.5 gemiddelde waardering 15.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen hopeloos


8e minuut.
Toivio passt de bal zonder na te denken. Saariranta rent richting de bal. Marjamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Marjamäki draait met de bal, schiet en ... Tuomisaari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tampereen Jazz 1:0

16e minuut.
Doeltrap. Haltsonen met een harde bal richting middenveld. Puurtinen kopt de bal weg. Daar is Marjamäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Metsärinne is nu in balbezit. Puurtinen verovert de bal door een tackle van achteren. Puurtinen passt de bal met de wreef. Marjamäki is nu in balbezit. Marjamäki draait met de bal, schiet en ... Tuomisaari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Viljanne geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tuomijoki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Virkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virkkinen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Tuomijoki geeft een hoge lob. Rantavuori kopt de bal weg. Virkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tampereen Jazz 2:0

29e minuut.
Tuomijoki geeft een hoge lob. Viljanne kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Metsärinne de bal onder controle te krijgen. Marjamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjamäki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - Tampereen Jazz 3:0

34e minuut.
Jokelainen heeft problemen om de bal te vangen. Halmekangas rent richting de bal. Jokelainen onderschept slim de pass. Halmekangas onderschept slim de pass. Halmekangas geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Metsärinne passt de bal met de wreef. Toivio probeert naar een medespeler te passen. Daar is Karhumäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Starkki verovert de bal door een tackle van achteren. Starkki haalt uit met een fantastische trap. Myllykangas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 41%, Tampereen Jazz 59%.
Kainuun Hevoset - Tampereen Jazz 3:0

49e minuut.
Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Viljanne de bal. Virkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virkkinen draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Väkeväinen heeft problemen om de bal te vangen. Virkkinen rent richting de bal. Marjamäki rent richting de bal. Marjamäki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Johansson met een snelle inworp. Talaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantavuori begaat een overtreding. Rantavuori krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 42%, Tampereen Jazz 58%.
Kainuun Hevoset - Tampereen Jazz 3:0