Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kainuun Hevoset FC Massive Impact
Keskeltä Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.1 gemiddelde waardering 17.1
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


11e minuut.
Puurtinen heeft problemen om de bal te vangen. Puurtinen speelt de bal door. Marjamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjamäki schiet op doel. Väisänen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Puurtinen neemt de hoekschop. Nivamaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Marjamäki rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - FC Massive Impact 1:0

18e minuut.
Nivamaa speelt de bal door. Tuomijoki kopt de bal weg. Petäjäsalo is nu in balbezit. Marjamäki is nu in balbezit. Marjamäki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Toivio raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Salopelto komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Salopelto probeert naar een medespeler te passen. Rantavuori geeft een hoge lob. Väisänen rent richting de bal. Marjamäki is nu in balbezit. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Virkkinen onderschept slim de pass. Virkkinen passt de bal zonder na te denken. Marjamäki rent richting de bal. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap. Nivamaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 34%, FC Massive Impact 66%.
Kainuun Hevoset - FC Massive Impact 1:0

63e minuut.
Niini rent richting de bal. Puurtinen onderschept slim de pass. Puurtinen met een sublieme pass. Virkkinen rent richting de bal. Virkkinen schiet op doel. Nivamaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Salopelto probeert de bal met de borst te controleren. Rautiainen onderschept slim de pass. Rautiainen probeert naar een medespeler te passen. Kalpio bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalpio schiet op doel. Myllykangas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Rantavuori probeert naar een medespeler te passen. Tuomijoki met een sublieme pass. Vuohila is nu in balbezit. Marjamäki onderschept slim de pass. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 51%, FC Massive Impact 49%.
Kainuun Hevoset - FC Massive Impact 1:0