Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC hakki FC Hakkapeliitta
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 14.9
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Saaresmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pykälistö is nu in balbezit. Saaresmäki verovert de bal door een tackle van achteren. Saaresmäki geeft een hoge lob. Alasalmi maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC hakki - FC Hakkapeliitta 1:0

8e minuut.
Smeds passt de bal met de wreef. Pieniniemi rent richting de bal. Pieniniemi geeft de bal voor. Rimpiläinen rent richting de bal. Rimpiläinen schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Kiiskinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiiskinen passt de bal met de wreef. Aitamurto probeert de bal met de borst te controleren. Alasalmi onderschept slim de pass. Alasalmi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC hakki - FC Hakkapeliitta 2:0

41e minuut.
Daar is Kiiskinen, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saaresmäki rent richting de bal. Saaresmäki geeft een lange en hoge pass. Rimpiläinen rent richting de bal. Rimpiläinen draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Pitkälampi onderschept slim de pass. Smeds rent richting de bal. Smeds met een sublieme pass. Rimpiläinen is nu in balbezit. Rimpiläinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC hakki 49%, FC Hakkapeliitta 51%.
FC hakki - FC Hakkapeliitta 2:0

50e minuut.
Levänen geeft een hoge lob. Pieniniemi heeft problemen om de bal te vangen. Alasalmi is nu in balbezit. Alasalmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Malinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Malinen geeft de bal voor. Pieniniemi rent richting de bal. Alasalmi verovert de bal door een tackle van achteren. Alasalmi draait met de bal, schiet en ... Toivio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Tossavainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Smeds verovert de bal door een tackle van achteren. Smeds speelt de bal door. Alasalmi is nu in balbezit. Alasalmi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Pitkälampi de bal onder controle te krijgen. Pitkälampi speelt de bal door. Tossavainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhakartano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhakartano draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Harju raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Laiho komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC hakki 51%, FC Hakkapeliitta 49%.
FC hakki - FC Hakkapeliitta 2:0