Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tampereen Jazz Itä-Uusimaa Angels
Normal Tactiek Q17
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 29
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 35.4
poor Schieten good
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Na een snelle pass probeert Belmar de bal onder controle te krijgen. Efeoğlu is nu in balbezit. Efeoğlu speelt de bal door. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj schiet op doel. Tuomisaari bokst de bal weg.

6e minuut.
Tuomisaari met een harde bal richting middenveld. Mielniczek kopt de bal weg. Viljanne heeft problemen om de bal te vangen. Szaj is nu in balbezit. Szaj haalt uit met een fantastische trap. Tuomisaari verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Maaninka bereikt de bal nog maar net als eerste. Belmar is nu in balbezit. Belmar passt de bal met de wreef. Szaj rent richting de bal. Szaj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Gottardi rent richting de bal. Gottardi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Saariranta de bal onder controle te krijgen. Tuomisaari kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gottardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottardi schiet op doel. Tuomisaari maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Szaj is nu in balbezit. Szaj passt de bal in één keer door. Gottardi rent richting de bal. Gottardi haalt uit met een fantastische trap. Tuomisaari werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tuomisaari probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Mielniczek speelt de bal door. Boldiş rent richting de bal. Boldiş met een sublieme pass. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Ikäläinen verovert de bal door een tackle van achteren. Ikäläinen speelt de bal door. Viljanne geeft een lange en hoge pass. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Jazz - Itä-Uusimaa Angels 0:1

40e minuut.
Mielniczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottardi rent richting de bal. Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Szaj rent richting de bal. Szaj draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Jazz - Itä-Uusimaa Angels 0:2

42e minuut.
Klungelig pakt Johansson de bal. Belmar rent richting de bal. Belmar geeft een hoge lob. Gottardi rent richting de bal. Gottardi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampereen Jazz 78%, Itä-Uusimaa Angels 22%.
Tampereen Jazz - Itä-Uusimaa Angels 0:2

46e minuut.
Talaja passt de bal met de wreef. Viljanne is nu in balbezit. Viljanne passt de bal met de wreef. Boldiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Boldiş haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Viljanne verovert de bal door een tackle van achteren. Viljanne geeft een lange en hoge pass. Gonstaw rent richting de bal. Gonstaw geeft de bal voor. Szaj springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Gonstaw passt de bal zonder na te denken. Efeoğlu speelt de bal door. Daar is Szaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek passt de bal met de wreef. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj haalt uit met een fantastische trap. Tuomisaari probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Jazz - Itä-Uusimaa Angels 0:3

81e minuut.
Metsärinne bereikt de bal nog maar net als eerste. Mielniczek onderschept slim de pass. Mielniczek probeert naar een medespeler te passen. Gottardi rent richting de bal. Gottardi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Jazz - Itä-Uusimaa Angels 0:4

86e minuut.
Daar is Talaja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belmar is nu in balbezit. Belmar passt de bal met de wreef. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tampereen Jazz - Itä-Uusimaa Angels 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tampereen Jazz 80%, Itä-Uusimaa Angels 20%.
Tampereen Jazz - Itä-Uusimaa Angels 0:5