Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Massive Impact FC hakki
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 19.9
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Petäjäsalo verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Malinen met de inworp. Levänen rent richting de bal. Levänen geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Soppinen passt de bal met de wreef. Pirttisaari rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Parkkola. Pirttisaari is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pesämaa komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pirttisaari verovert de bal door een tackle van achteren. Pirttisaari probeert naar een medespeler te passen. Malinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalpio onderschept slim de pass. Kalpio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Nivamaa trapt de bal weg. Pitkälampi kopt de bal weg. Alasalmi is nu in balbezit. Alasalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Massive Impact - FC hakki 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Massive Impact 47%, FC hakki 53%.
FC Massive Impact - FC hakki 0:1

55e minuut.
Rautiainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Rautiainen geeft de bal voor. Soppinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalpio onderschept slim de pass. Kalpio draait met de bal, schiet en ... Valjakka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Massive Impact - FC hakki 1:1

62e minuut.
Doeltrap. Nivamaa met een harde bal richting middenveld. Kaunismaa kopt de bal weg. Daar is Kalpio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kalpio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Saraoja met de inworp. Kaunismaa rent richting de bal. Kaunismaa passt de bal in één keer door. Kalpio rent richting de bal. Kalpio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Massive Impact 52%, FC hakki 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Massive Impact - FC hakki 1:1