Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kainuun Hevoset FC Hakkapeliitta
Keskeltä Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
20 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 15.5
matig Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
zwak Verdedigen slecht


8e minuut.
Tossavainen is nu in balbezit. Tossavainen probeert naar een medespeler te passen. Toivio rent richting de bal. Toivio passt de bal zonder na te denken. Tuomijoki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tossavainen geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Rantavuori de bal onder controle te krijgen. Ahomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Sairio onderschept slim de pass. Sairio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kainuun Hevoset - FC Hakkapeliitta 0:1

17e minuut.
Nikitin passt de bal in één keer door. Virkkinen rent richting de bal. Virkkinen passt de bal in één keer door. Marjamäki rent richting de bal. Marjamäki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Toivio met een harde bal richting middenveld. Puurtinen kopt de bal weg. Marjamäki is nu in balbezit. Marjamäki schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tossavainen is nu in balbezit. Toivio verovert de bal door een tackle van achteren. Toivio speelt de bal door. Marjamäki rent richting de bal. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Nikitin geeft een lange en hoge pass. Rantavuori probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vanhakartano probeert naar een medespeler te passen. Rimpiläinen rent richting de bal. Rimpiläinen schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Toivio verovert de bal door een tackle van achteren. Toivio passt de bal zonder na te denken. Tuomijoki met een sublieme pass. Marjamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap. Toivio bokst de bal weg.

33e minuut.
Jokelainen bereikt de bal nog maar net als eerste. Jokelainen geeft de bal voor. Puurtinen speelt de bal door. Marjamäki rent richting de bal. Marjamäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Karhumäki kopt de bal weg. Daar is Vanhakartano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toivio begaat een overtreding. Vanhakartano raakt geblesseerd tijdens het duel. Pykälistö met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 41%, FC Hakkapeliitta 59%.
Kainuun Hevoset - FC Hakkapeliitta 0:1

47e minuut.
Jokelainen probeert de bal aan de voet te houden. Peltohuhta rent richting de bal. Toivio begaat een overtreding. Toivio krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Peltohuhta raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Harju komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Rantavuori met een sublieme pass. Marjamäki is nu in balbezit. Pieniniemi verovert de bal door een tackle van achteren. Virkkinen verovert de bal door een tackle van achteren. Virkkinen draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Rantavuori bereikt de bal nog maar net als eerste. Rantavuori speelt de bal door. Marjamäki is nu in balbezit. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap. Aitamurto probeert de bal aan de voet te houden. Toivio bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kainuun Hevoset 43%, FC Hakkapeliitta 57%.
Kainuun Hevoset - FC Hakkapeliitta 0:1