Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Hakkapeliitta Kainuun Hevoset
Normal Tactiek Keskeltä
45% Balbezit 55%
69% Spel op eigen helft 31%
3 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 31.4
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Toivio passt de bal zonder na te denken. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki geeft de bal voor. Klungelig pakt Marjamäki de bal. Marjamäki draait met de bal, schiet en ... Toivio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hakkapeliitta - Kainuun Hevoset 0:1

5e minuut.
Virkkinen onderschept slim de pass. Virkkinen met een sublieme pass. Marjamäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Marjamäki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Marjamäki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hakkapeliitta - Kainuun Hevoset 0:2

7e minuut.
Puurtinen rent richting de bal. Puurtinen geeft een lange en hoge pass. Virkkinen met een sublieme pass. Marjamäki rent richting de bal. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Pieniniemi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Puurtinen met een snelle inworp. Virkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virkkinen geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Nikitin de bal. Tuomijoki bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuomijoki geeft een hoge lob. Marjamäki is nu in balbezit. Marjamäki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hakkapeliitta - Kainuun Hevoset 0:3

23e minuut.
Doeltrap. Toivio met een harde bal richting middenveld. Rantavuori probeert naar een medespeler te passen. Marjamäki heeft problemen om de bal te vangen. Marjamäki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Pykälistö speelt de bal door. Ahomaa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sairio. Sairio krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Sairio speelt de bal door. Ahomaa zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kiiskinen is nu in balbezit. Marjamäki verovert de bal door een tackle van achteren. Marjamäki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Daar is Aitamurto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Puurtinen neemt de hoekschop. Daar is Tuomijoki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tuomijoki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hakkapeliitta - Kainuun Hevoset 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hakkapeliitta 61%, Kainuun Hevoset 39%.
FC Hakkapeliitta - Kainuun Hevoset 0:4

46e minuut.
Vanhakartano rent richting de bal. Virkkinen is nu in balbezit. Virkkinen passt de bal in één keer door. Marjamäki rent richting de bal. Marjamäki schiet op doel. Toivio bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hakkapeliitta - Kainuun Hevoset 0:5

47e minuut.
Vanhakartano met een sublieme pass. Klungelig pakt Rimpiläinen de bal. Virkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhakartano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhakartano schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Toivio onderschept slim de pass. Toivio geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aitamurto de bal. Marjamäki rent richting de bal. Marjamäki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Hakkapeliitta - Kainuun Hevoset 0:6

66e minuut.
Pieniniemi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Jokelainen met de inworp. Tuomijoki is nu in balbezit. Tuomijoki geeft de bal voor. Toivio bokst de bal weg.

79e minuut.
Nikitin passt de bal met de wreef. Virkkinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Virkkinen passt de bal met de wreef. Marjamäki rent richting de bal. Marjamäki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Hakkapeliitta 77%, Kainuun Hevoset 23%.
FC Hakkapeliitta - Kainuun Hevoset 0:6