Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Itä-Uusimaa Angels Järvenpään Kisa
Q17 Tactiek Perus
58% Balbezit 42%
23% Spel op eigen helft 77%
28 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 16.6
goed Schieten slecht
solide Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Mielniczek met een sublieme pass. Szaj rent richting de bal. Szaj passt de bal in één keer door. Gottardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottardi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Järvenpään Kisa 1:0

10e minuut.
Parkkola raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Korkala komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Gottardi verovert de bal door een tackle van achteren. Gottardi geeft een hoge lob. Hyryläinen heeft problemen om de bal te vangen. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Belmar speelt de bal door. Efeoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Efeoğlu met een sublieme pass. Szaj is nu in balbezit. Szaj haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Efeoğlu met de inworp. Mielniczek controleert de bal met de borst. Mielniczek speelt de bal door. Daar is Szaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaj haalt uit met een fantastische trap. Varvikko bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Boldiş neemt de hoekschop. Szaj maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Järvenpään Kisa 2:0

26e minuut.
Gonstaw probeert naar een medespeler te passen. Belmar geeft een lange en hoge pass. Hyryläinen is nu in balbezit. Boldiş onderschept slim de pass. Boldiş geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gardynik met een sublieme pass. Boldiş speelt de bal door. Gottardi rent richting de bal. Szaj rent richting de bal. Szaj haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Na een snelle pass probeert Gottardi de bal onder controle te krijgen. Boldiş is nu in balbezit. Boldiş passt de bal met de wreef. Szaj rent richting de bal. Szaj schiet op doel. Varvikko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Järvenpään Kisa 3:0

35e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Varvikko trapt de bal weg. Mielniczek kopt de bal weg. Szaj is nu in balbezit. Szaj haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Järvenpään Kisa 4:0

42e minuut.
Belmar verovert de bal door een tackle van achteren. Belmar probeert naar een medespeler te passen. Szaj rent richting de bal. Szaj haalt uit met een fantastische trap. Varvikko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Järvenpään Kisa 5:0

43e minuut.
Lax passt de bal in één keer door. Gottardi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Heininen. Heininen krijgt een gele kaart. Gottardi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mielniczek met een snel genomen vrije trap. Szaj springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Järvenpään Kisa 6:0

44e minuut.
Vehkasalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Efeoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Efeoğlu speelt de bal door. Gottardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottardi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itä-Uusimaa Angels 20%, Järvenpään Kisa 80%.
Itä-Uusimaa Angels - Järvenpään Kisa 6:0

47e minuut.
Efeoğlu is nu in balbezit. Efeoğlu speelt de bal door. Daar is Szaj, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szaj schiet op doel. Varvikko werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Järvenpään Kisa 7:0

52e minuut.
Raevaara is nu in balbezit. Efeoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Mielniczek is nu in balbezit. Gottardi is nu in balbezit. Gottardi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Itä-Uusimaa Angels - Järvenpään Kisa 8:0

55e minuut.
Belmar passt de bal in één keer door. Mielniczek rent richting de bal. Mielniczek passt de bal zonder na te denken. Gottardi bereikt de bal nog maar net als eerste. Gottardi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Belmar speelt de bal door. Daar is Gonstaw, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gonstaw geeft de bal voor. Szaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaj schiet op doel. Paal!

62e minuut.
Mielniczek passt de bal in één keer door. Efeoğlu rent richting de bal. Efeoğlu met een sublieme pass. Daar is Gottardi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gottardi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Boldiş speelt de bal door. Szaj is nu in balbezit. Szaj geeft een hoge lob. Daar is Forsell, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gottardi bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Raevaara geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Efeoğlu met de inworp. Szaj rent richting de bal. Szaj draait met de bal, schiet en ... Varvikko kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Poikkijärvi de bal. Mielniczek is nu in balbezit. Mielniczek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Klungelig pakt Raevaara de bal. Efeoğlu is nu in balbezit. Efeoğlu passt de bal zonder na te denken. Gottardi is nu in balbezit. Gottardi schiet op doel. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Itä-Uusimaa Angels 26%, Järvenpään Kisa 74%.
Itä-Uusimaa Angels - Järvenpään Kisa 8:0